OFFLINE

2007 fürdőruhái #2: Women's Secret

2007. május 17., csütörtök 10:20

Egy ideje a Women's Secretet pizsamaboltként tartjuk ugyan számon, de nem létezik fürdőruhás körkép a fehérneműlánc nélkül.  A  főleg a basics, azaz az ide-oda pántos melltartó kollekciója miatt megkerülhetetlen WS pár éve elvészni látszik a Snoopy-k és a kisnyuszik világában, olyannyira, hogy szinte alig lehet már fehérneműt kapni húsz éven felülieknek. Az idei fürdőruha kollekcióból viszont hála istennek kimaradt az infantilis motívum, és bár kicsit sokalljuk a virágokat és pálmafákat a bikiniken, fellélegeztünk, hogy lehet kapni egyáltalán bármit, amin nincs egy cuki rajzfilmfigura, vagy egy Hug me! felirat.


Az 2007-es nyári kollekciót elnézve a legelegánsabbnak a fekete, hímzett bikinik bizonyultak (melltartó: 6995 és bugyi 4995 Ft), nekünk mégis a pöttyös, low-cut bugyis, kétrészesek tetszettek a legjobban. (bugyi: 4995 Ft). Feketében is, de pirosban még inkább. Akik ennél valamivel feltűnőbbre vágynak, bőven találnak magunknak csiricsárés, virágos, neonszínes verziókat is, amivel garantált a feltűnés a strandokon és az uszodákban.   

A Women's Secret nagy előnye, hogy itt mindig is vehettünk 40-es melltartó mellé 34-es bugyit, és fordítva, anélkül, hogy át kelljen verni az eladót, vagy be kelljen érni a fapados verzióval. Itt ugyanis már régen rájöttek, hogy nem mindenkinek arányos az alakja, van, hogy nagy fenékhez kicsi mell jár, keskeny csípőhöz pedig nagy.

Egy kérdésre azonban nem tudjuk a választ: Minek minden melltartóba szivacs, és ha tényleg az egyrészes fürdőruha 2007 slágere, akkor hogyhogy nem találtunk a Women’s Secretben egyet sem?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.17 10:56:33leg

  Hetek óta csócsálom őket a WS-ben, és mindig azzal győzködöm magam, hogy van hozzá pacsker, és milyen frappáns, még ruha is a bikini fölé. Nekem ez tetszik! A J&C-ben viszont ahhoz a kettő fajta bikinihez minden, de minden van, és hát szivacs is bennük, kivehetetlenül.  Magistral jön? Van túl nénis?

 • 2007.05.17 11:42:49katjana

  de van, a mammutban legalábbis, az a fehéralapon pálmafa asszem és oldalán végig színes fonallal beszegve. ez a félig egy részes félig kettő fajta, a hason összekeskenyedik, a hát szabadon.

  de hát köszönjük szépen...

 • 2007.05.17 16:55:23schneider

  Azt úgy hívják trikini. Na de az ronda.

 • 2007.05.17 17:06:53fashion victim

  A 40 kilos 180 centis modelleknek jol all. :)

 • 2007.05.18 07:48:42Picinger

  Hagyjuk már ezt a 40kilos, 180centis modell dumát!

  Miért állna jól a fürdőruha egy csontvázon???

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta