OFFLINE

Vera Wang is olcsó lett

2007. május 16., szerda 14:45


Beállt a budget tervezők közé Vera Wang is, aki főleg ellenállhatatlan ruháiról, köztük az esküvői ruhákról, és finom anyagairól híres. A Simply Vera by Vera Wang nevő kollekció 20 és 200 dollár közötti áron kínál nem csak női ruhákat, de számos kiegészítőt, napszemüvegeket, dekorációs termékeket, sőt még bútorokat is. A tervezőnő szerint egyszerűen fantasztikus, hogy ezentúl 60 dollárét is meg lehet venni a ruháit, így végre a tinik hordhatják a nevét. A kollekciót az Egyesült Államokban 732 áruházzal rendelkező Kohl’s hálózat üzleteiben lehet majd kapni, a sajtónak a múlt héten mutatták be a ruhákat.(Forrás: The Budget Fashionista)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.16 15:51:32jaczkobela

  Hát kérem szépen, nekem ez a Vera Wang nagyon tetszik. Különös tekintettel az, hogyan keveri a nyári és a téli szezont. Pl. a bal oldali csaj kezében nyugodtan lehetne egy hólapát, esetleg virgács. Strandra öltözhetne például krampuszjelmezbe, sícipővel. Úgy látszik ez az új divat. Fürdőruhához szőrmekucsma, bundához strandpapucs. Egy a baj vele, csak azt nem tudom, nyár van-e vagy tél?

 • 2007.05.17 07:56:03fashion victim

  Jaj ne legyél már ilyen földhözragadt! Szerintem tök jó ruhák és végre egy márka amit simán felvennék az utcára. Amúgy is van olyan ruhám amit télen csizmával hordok, tavasszal meg szandállal.

 • 2007.05.17 13:24:02jaczkobela

  Jajajjaj fashion victim!

  Értelek én, meg tök jó a ruha, meg a tatyó, meg a kesztyű, de miért kell ezt együtt felvenni? Ha én vennék fel egy téli pulóvert, hozzá egy jó vastag gatyát, meg egy Krisztus sarut, azt mondanátok, hogy ennek már egy rendes cipőre se telik, vagy hogy meghibbantam. Meg ha már mindent mindenhez fel lehet venni, legalább ne fekete lenne. De persze majd túlteszem magam a dolgon! Csak ezt a gyerekcsináló sapkát feledni tudnám!

 • 2007.05.17 13:37:05kónstróbi

  Bélám drága! Hol élsz te egyáltalán? A csajok nem nekünk öltözködnek! Vedd má észre!

 • 2007.05.17 14:14:41Té, mint Tamás

  Ez a sapi rémes. Amúgy nem rosszak a darabok.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta