OFFLINE

Tuti jó Gucci hamisítványok, bagóért

2007. május 16., szerda 11:09

A Washington Times olasz hírszerzői forrásokra hivatkozva azt állítja, a kínai maffia már nemcsak a prostitúcióban és a kábítószerterjesztésben érdekelt, de nagyobb fenyegetést jelent az olasz divatházakra, mint azt korábban gondolták.

Miután az internetes vírusok és spamek 20 százaléka Kínából származik, előbb utóbb tartani kell attól, hogy a kínai hackerek célba veszik a Gucci és a Prada stb. számítógépes rendszereit, hogy az eredeti kreációkhoz hozzáférjenek. Míg eddig csak szemmértékre történt a legtöbbször teljesen gagyit eredményező hamisítás – hasonlítsuk csak össze az utcán tömegével látható Louis Vuitton táskákat az eredetivel -  addigra a hackelésnek köszönhetően tartani kell attól, hogy egyre  jobb hamisítványok jönnek majd létre. A Washington Times szerint az igazi félelem abban rejlik, hogy nem lehet majd a hamisítványt megkülönböztetni az eredetitől, ráadásul fennál annak a veszélye, hogy a hackelés segítségével korábban jelennek meg a hamisítványok a feketepiacon, mint az eredetiek a luxus butikokban. Ráadásul töredékébe kerülnek majd, mint az originálok. (Forrás: Washington Times via Fashionista)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.16 12:11:17boszor

  Csak gratulálni tudok a kínai hackereknek. Szerintem sose baj, amikor egy státusszimbólum megszűnik - Guccit minden egyes nőnek !!!:-)

 • 2007.05.16 12:11:50boszor

  (nekem is ;)

 • 2007.05.16 15:52:51jaczkobela

  Originell replika!

 • 2007.05.16 17:27:01szaffie

  Én idegenkedek tőle, mert képzeld csak el, hogy rászáll az agyadra a lila köd egy csodás darab láttán, és ott hagyod fizetésed nagy részét, erre csak a tökéletes másolatot kaptad meg. Tökéletes, de másolat.

 • 2007.05.18 17:36:17Tori

  Szerintem meg ez lopás, és aki megveszi a másolatot, az tettestárs. Inkább sose legyen Guccinak látszó táskám.

 • 2007.05.22 15:31:22pandilla

  Én például soha sem akartam Gucci táskát, de amióta az eszes női lapok azt nyomatják, hogy nem vagy ember, ha nincs félmilliós Gucci bevásárlószatyrod, bizony sóvárogva nézem a kirakatban ezeket a drága táskákat, holott utdom, hogy soha sem szállhat az agyamra lila köd, hogy egy évi fizetésem otthagyjam érte...Egyet értek boszor:)

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta