OFFLINE

Tuti jó Gucci hamisítványok, bagóért

2007. május 16., szerda 11:09

A Washington Times olasz hírszerzői forrásokra hivatkozva azt állítja, a kínai maffia már nemcsak a prostitúcióban és a kábítószerterjesztésben érdekelt, de nagyobb fenyegetést jelent az olasz divatházakra, mint azt korábban gondolták.

Miután az internetes vírusok és spamek 20 százaléka Kínából származik, előbb utóbb tartani kell attól, hogy a kínai hackerek célba veszik a Gucci és a Prada stb. számítógépes rendszereit, hogy az eredeti kreációkhoz hozzáférjenek. Míg eddig csak szemmértékre történt a legtöbbször teljesen gagyit eredményező hamisítás – hasonlítsuk csak össze az utcán tömegével látható Louis Vuitton táskákat az eredetivel -  addigra a hackelésnek köszönhetően tartani kell attól, hogy egyre  jobb hamisítványok jönnek majd létre. A Washington Times szerint az igazi félelem abban rejlik, hogy nem lehet majd a hamisítványt megkülönböztetni az eredetitől, ráadásul fennál annak a veszélye, hogy a hackelés segítségével korábban jelennek meg a hamisítványok a feketepiacon, mint az eredetiek a luxus butikokban. Ráadásul töredékébe kerülnek majd, mint az originálok. (Forrás: Washington Times via Fashionista)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.16 12:11:17boszor

  Csak gratulálni tudok a kínai hackereknek. Szerintem sose baj, amikor egy státusszimbólum megszűnik - Guccit minden egyes nőnek !!!:-)

 • 2007.05.16 12:11:50boszor

  (nekem is ;)

 • 2007.05.16 15:52:51jaczkobela

  Originell replika!

 • 2007.05.16 17:27:01szaffie

  Én idegenkedek tőle, mert képzeld csak el, hogy rászáll az agyadra a lila köd egy csodás darab láttán, és ott hagyod fizetésed nagy részét, erre csak a tökéletes másolatot kaptad meg. Tökéletes, de másolat.

 • 2007.05.18 17:36:17Tori

  Szerintem meg ez lopás, és aki megveszi a másolatot, az tettestárs. Inkább sose legyen Guccinak látszó táskám.

 • 2007.05.22 15:31:22pandilla

  Én például soha sem akartam Gucci táskát, de amióta az eszes női lapok azt nyomatják, hogy nem vagy ember, ha nincs félmilliós Gucci bevásárlószatyrod, bizony sóvárogva nézem a kirakatban ezeket a drága táskákat, holott utdom, hogy soha sem szállhat az agyamra lila köd, hogy egy évi fizetésem otthagyjam érte...Egyet értek boszor:)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta