OFFLINE

Nyári hajkiegészítők

2007. május 15., kedd 10:42

Azt már korábban is jeleztük, hogy a hajpánt nyáron nemcsak a lusta vagy fáradt lányok megoldása lesz zsíros haj ellen, hanem szinte kötelező kiegészítő. Mindegy, hogy sima pamut, selyem, vagy egyből turbán - minden jöhet. A hajpántos megoldás nagy előnye, hogy eleve csak lófarokkal és konttyal mutat, így legalább a hajunk nem fog melegíteni minket egész nyáron. Anyagtól függően válasszuk ki a sminket is. Egy metál színű, fényes hajpánthoz nem kell túl sok színt magunkra kenni, de egy sima, fekete pamut hajpánt azért igencsak sápaszt. Baloldalon a hajpánt egy továbbgondolt változatát láthatjuk Louis Vuittontól. Kicsit Leia hercegnő, félig ewok, de mindenképpen elég merész megoldás.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.05.19 12:51:21szaffie

    "A hajpántos megoldás nagy előnye, hogy eleve csak lófarokkal és konttyal mutat..."    Kikérem magamnak. Én speciel mindig kiengedett hajjal hordok hajpántot.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta