OFFLINE

A nap kedvenc terméke: Bourjois csillám

2007. május 15., kedd 15:30

Végre egy olyan terméket tudunk ajánlani, amiért nem kell kifizetni 8-10 ezer forintot. A Bourjois Embellisseur de Teint Highlighting Veil nevű csillogó krém segítségével kiemelhetjük az arcunk azon részeit, melyeket érdemesnek gondolunk, anélkül, hogy izzadtnak vagy zsírosképűnek tűnnénk.

Elsőre furcsának tűnik, hogy maga a krém rózsaszín, de ha az ujjunk közt vagy a tenyerünk belsejében egy kicsit szétkenjük, mindjárt eltűnik a szín és csak egy - a nevében is beígért - fényes fátyol marad. Használhatjuk alapozó fölé, alá, de a szem környékét és járomcsontot is tökéletesen ki lehet emelni vele. 3500 Ft körül fizettünk érte a Marrionnaud-ban és tényleg elég 2 csepp belőle.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta