OFFLINE

2007 fürdőruhái #1: Triumph

2007. május 15., kedd 09:54

Az igazat megvallva, a Triumph-ot mindig egy kicsit öregesnek találtuk, bár alap melltartók beszerzésére kiváló forrás, vidámabb darabokért mindig máshová mentünk. Ezért is ért minket idén különösen nagy meglepetés, hogy a Triumph, bár többnyire maradt a konzervatív vonalnál, azért mégiscsak színesre váltott, persze az is lehet, hogy csak mi öregedtünk meg.

A fürdőruhaválasztás általában a legnagyobb kínok közé tartozik, nagyon nehéz olyat találni, ami mindenhol passzol, ráadásul próbálni is kimerítő, hiszen mindent le kell venni, többször is, ezért nagy kincs, ha egy kollekcióban rögtön több darab is van, ami megnyeri az tetszésünket. Ráadásul a modellek is több félék, a bikinikkel többnyire az szokott lenni a baj, hogy egy szezonban csak egy féle fazont preferálnak, és aki éppen mást szeretne, annak nagyon nehéz dolga van. Az elmúlt években például mindenhol csak nyakbaakasztóst lehett kapni, aki azonban a kicsit nagyobb mellére egy hagyományos, merevítős fazont szeretett volna, az bajban volt.

Jelentjük a Triumphnál idén minden van: nyakbaakasztós, merevítős, merevítő néléküli, na és az idei nagy sláger, az egyrészes fürdőruha, - abból is van pántos és pánt nélküli. Van ugyan néhány modell, amivel melléfogtak, de az Acapulco és a Mai Tai modellek például nekünk nagy kedvenceink. Többnyire a fekete alapon színes virágminta és a csíkos dominál idén, az egyrészeseknél pedig az egyszínű alapon egy hatalmas virág ábrája, ami ugyan kellőképpen klasszikus, viszont feltűnő is.

Nem szeretjük azonban a Triumph fiatal kollekcióját, a Sloggit, ezek már többnyire sokkal kisebb részélt fedik a testnek, és a mintájuk sem túl fantáziaadús. A Triumph bikinik ára 12 és 20 ezer forint közöt mozog, az egyrészesek pedig 15 ezernél kezdődnek, a legdrágább pedig kicsit 20 ezer fölött van. A Sloggi természetesen sokkal olcsóbb, itt külön vehetjük meg az alsó és felső részeket, áruk egyenként 3000 és 5500 forint között mozog, és érdemes megemlíteni, hogy a Sloggi kollekcióban férfiak is találnak egy-két úszónadrágot.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.15 10:21:38fashion victim

  Szerintem azért még újíthatna a Triumph. A Sloggit nem szeretem, de a + pont, hogy külön meg lehet venni a nadrágot és a felsőrészt. Igen ritka, pedig sok nőnek van nagyobb melle és mégis kisebb nadrágra lenne szüksége, és fordítva...

 • 2007.05.15 14:55:05suo tempore

  az igazi kihívás 52-es méretre ruházkodni...fürdőruhát venni meg szinte lehetetlen ;)

 • 2007.05.16 12:29:32katjana

  E kosaras mellre és amúgy 38as csípőre sem egyszerű... hehe...

  hiába a kombinálható kollekciók a Cakzedoniában, melltaróból olyan 8%ból van 5ös méret, ami nagyjából jó. és ha azok pont nem tetszenek ill. rosszul áll, akkor nincs megoldás.

  pedig ha rám néz vki, nincsenek orbitális lökhárítóim, a hátam is kicsi, csak a kosár nagy.

  amúgy bírom ezt a kombinálhatóságot! a mellben és fenékben egyaránt 34-38-as lányok kombinálhatnak...

  elképzelésem sincs, hova fordulnak a valóban nagy mellűek (mint mondjuk Szulák Andrea mérete), ha nem akarnak mindenáron megelégedni a kb. receptre felíratható SZTK-s fürdőruhákkal...

 • 2007.05.16 12:34:44schneider

  Igen, de a Calzedoniában, ami egyébként a következő fürdőruhás poszt lesz, azt tapasztaltuk, hogy csak a bénákat lehet összekombinálni. A jó kis tengerészcsíkos, meg az igényesebb bikiniket még mindig nem.

 • 2007.05.16 13:43:25katjana

  na ez meg a másik. rondák és ugyanúgy nincs méretválaszték.

  és ez az egész ki.... probléma igaz a teljes fehérnemű piacra is, ami ebben az országban van! miért,de könyörgöm miért kötelező érvényű, hogy egy nagy mellű csajnak széles a háta a kis mellűnek meg keskeny??

  mert minden méret ezt mutatja! 75B ás 100D. de egyáltalán D is alig van, E meg csak speciális boltokban. röhej.

  a múltkor ki is fejtette az egyik calzedoniás eladó, hogy szerinte abnormális ahogy mostanában fejlődnek a tinik, mert olyan vékonyak és akkora a cicijük h el se bírják, és ez régen nem így volt és ezért nincsenek olyan melltartók, amiket keresek.

 • 2007.05.16 13:44:15fashion victim

  Egyszer vettem ott egy fürdőruha felsőt, de csak tornázni veszem fel...

 • 2007.05.16 13:50:15katjana

  bocsánat, de ez a téma mindig szíven szúr.

 • 2007.05.16 14:17:22Mother Mary

  katjana szívemből beszélsz!

 • 2007.05.16 14:18:04szaffie

  Én is észrevettem, hogy nagyon hülyén méretezik a fürdőruhákat. Nekem 40-es felső és 36-os alsó az ideális, ezért tavaly a Calzedoniában vettem egy 38-as bikinit, a megkötős bugyival tudom korrigálni a problémát, a cicikre meg figyelek, hogy ki ne essenek. Utána vettem ugyanott egy nagyon csini bordó felsőt, amihez katasztrofális bugyi járt volna, ezért azt otthagytam. Úgy oldottam meg a dolgot, hogy vhol bevásároltam egy nagyon olcsó, egyszerű kétrészes fekete rucit, és azóta már csomóan kérdezték, hogy hol lehet ilyen jó bikinit kapni, aminek más-más színű a két része. :)

 • 2007.05.16 15:01:07schneider

  Pontosan. És mindig megkérdezik, hogy miért nem hozol egy olyan barátnőt, akinek kicsi a melle és nagy a feneke és akkor vehetnénk két párat, aztán csereberélhetnénk.

 • 2007.05.16 15:21:01katjana

  majd legközelebb megkérdezem az eladót, nem venné-e meg ő a nagy fenekű kis mellű verziót.

 • 2007.05.16 15:56:06kónstróbi

  Lááááááányoooooookkkkkk!!!!!!

  Mi a fenének ez a nagy felhajtás? Nem hallottatok még a monikiniről? Pedig mi csípjük!!

 • 2007.05.16 15:57:22dzsedofka

  akkor én itt felajánlom magam kis mellre és nagy fenékre, csereberélni.

  :P én sajna ezzel küszködöm.

 • 2007.05.16 17:21:26szaffie

  Egyébként miért nem lehet mindet csereberélni? Ennyire félő, hogy rajtuk marad egy csomó összepárosíthatatlan?

 • 2007.05.17 07:52:59fashion victim

  Régebben egyedül a Skinny-nél lehetett külön-külön kapni az alsót és a felsőt, de valahogy azok a fürdőruhák olyan furin állnak az ember lányának, pedig a fogason elég jók...Először azt hittem, hogy velem van a baj, de már egy csomóan mondták nekem, hogy nekik is problémáik vannak a Skinnyvel.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta