OFFLINE

Milyen cipőhöz milyen körömlakk?

2007. május 14., hétfő 16:17

Fontos kérdést feszeget a német Vogue. Elsőre triviálisnak tűnik, de egyáltalán nem mindegy, legalábbis a Vogue szerint, hogy milyen cipőhöz/szandálhoz milyen körömlakkot választunk. Nálunk a nyár főleg vietnámi papucsokból, maximum egy szandálból és kétféle körömlakkból áll, - amiből az egyik tuti, hogy a képen látható cseresznyepiros. De belátjuk, hogy van, akinek ennél azért tovább terjed nyáron a fantáziája. Szandálok, papucsok és a megfelelő lakkok galériája itt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta