OFFLINE

Sok pénzből vámpír - Kirsten Dunst

2007. május 9., szerda 12:37

Olyan rég óta szeretnénk már megkérdezni: hogy a fenébe sikerült Kirsten Dunstnak bejutni Hollywoodba? És hogy lehet ő az egyetlen ember egész Amerikában, akinek nem volt fogszabályzója? Dunst lehet a hiba a rendszerben, de most legalább megtalálta a hozzá illő öltözéket, amiben végre tényleg úgy néz ki, mint egy vámpír, nem hiába kezdte karrierjét egy vámpíros filmben. A színésznő, és hozzáillő kedves kísérője május 7-én viselték ezt a meggyőző jelmezt a Meteropolitan Múzeum estéjén. Dunstot valami érthetetlen módon szexinek kiáltotta ki a média, annak ellenére, hogy minden címlapképről le kell retusálni az oldalt kiálló fogait. Egy haszna azonban mindenképpen van, lehet vele ijesztgetni a gyerekeket. A „ne rosszalkodj, mert elvisz a mumus” mondást valószínűleg hamarosan felváltja a „ne rosszalkodj, mert elvisz Dunszt néni” kifejezés.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.09 13:19:48Tori

  Kirsten Dunst tényleg kivétel: azért jutott Hollywoodba, mert már gyereknek tehetséges volt. Persze mi az a tehetség egy szabályos fogsorhoz képest... :(

 • 2007.05.09 15:05:07szaffie

  Tény, hogy ez a ruha és frizura félresikerült, de semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy nem teljesen szabályosak a fogai. Ez annyira nem feltűnő hibája a művésznőnek. Torival értek egyet, miszerint Kirsten Dunst nagyon tehetséges volt már gyerekként is, és most se lehet rá panasz. A Mona Lisa mosolyában sztem az összes színésznőt lejátszotta, és igen, nem egy különleges szépségű nő, de ezt legalább a tehetségével, és nem plasztikai műtétekkel kompenzálja.

 • 2007.05.09 17:50:31Jelle

  Na, hát ha ez ekkora baj, akkor a sornak nincs vége... mert hogy lehet valaki sztár olyan görbe lábakkal, nagy orral, lófejjel, mint Sarah Jessica Parker? Olyan dinnyefejjel, füligszájjal, mint Cameron Diaz? Olyan kampós orral, mint Penelope Cruz? Olyan sárga fogakkal, mint Julianne Moore? Olyan Jay Leno állal, mint Drew Barrymore? És így tovább... és akkor még a férfiakat ki sem kezdtük.  Tori, tehetség??? Minek az? :-))

 • 2007.05.10 05:16:45jaczkobela

  Hát ez télleg borzadályos. Nem lehet hogy jelmezbálba mentek?

 • 2007.05.10 15:41:42akárki

  Nekem Marie Antoinetteként nagyon tetszett, és nagyon bájosnak találom. Mondjuk való igaz, hogy nincs szilikon szája, és nem teljesen szabályos, de nem hiszem, hogy a színészethez ezek kellenének.

 • 2007.05.12 11:52:23Louuu

  Ez nem moziblog, hanem divatblog. Szóval a forma a lényeg, a tartalom kit érdekel. Kár, hogy a TeVa ráerősít erre a sztereotípiára.

  Kirsten Dunst nagyon jó színésznő, mellesleg pedig igen kellemes látvány. (Na jó, nem ebben a ruhában, ez tényleg melléfogás.) Persze a 12 egy tucat gebékkel nem veszi fel a versenyt.
  Oh Gott, schmeiss Hirn vom Himmel!

 • 2007.05.12 12:25:58Magenta

  Szerintem Kirsten gyönyörű! Pont azért, mert nem szabályos. :) És Julia Stiles is.
  Pamela Anderson pedig egy ronda tehén. :)))

 • 2007.05.12 14:25:09[]

  szerencsetlen nore valaki raadott egy kek szinhazi fuggonyt.  de a mellette allo taho izlese se piskota, szmokinghoz felvett egy farmert meg egy retkes veszkocsizmat az istenbarma.  ezek valami tanyarol jottek?

 • 2007.05.12 20:24:25bolletje

  Éppen tegnap volt valami cheerleaderes filmje még régről az egyik adón, komolyan, direkt megnéztem 10 percet az egyébként katasztrofális filmből azért, hogy megnézzem a fogait. De semmi említésre méltót nem láttam...

 • 2007.05.14 12:53:04Hayo

  Kirsten tenyleg gyonyoru!!! Csak miatta nezem vegig az egyre undoritobb giccsparadeba torkollo pokember filmeket!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta