OFFLINE

Hogyan járjunk magas sarkúban? Videó

2007. május 9., szerda 11:42

Ismét egy kényes téma, a magas sarkú. Mert míg Mengyelejev periódusos rendszerét minden leendő nőnek ismerni kell, arra soha nem tanítják meg őket, hogyan lehet magas sarkúban közlekedni, anélkül, hogy idétlennek tűnnénk. A legtöbb nő ugynis nem tudja megfelelően viselni a magas sarkút, vagy előre bukik benne, vagy hatalmas lépésekkel próbálja megtartani az egyensúlyát, vagy éppen ellenkezőleg, aprókat tipeg. Ez a videó a helyes tartás elsajátításában segít, és mint látjuk a titok: az ég felé fordított mellek, a behúzott has és a térdroggyantás. Lehet gyakorolni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.09 12:44:47Tori

  Ami engem illet, én pont a rogyasztott térdekkel közlekedéstől tudok kiakadni. Baromi ronda látvány. Nagyon illúzióromboló, amikor egy amúgy nagyon csinos, minden részletre figyelmet fordító lány/nő folyvást hajlított térddel jár.

 • 2007.05.10 12:11:45vasszűz

  Inkább jöjjön Mengyelejev

 • 2007.05.11 08:28:05Shel

  Lehet, hogy én nem vagyok tisztában a 'rogyasztás', mint olyan jelentésével...hajlított térd? Próbáltál már térdhajlítás nélkül járni?

 • 2007.05.13 16:30:24bagaela

  Hát, édesek meg minden, bár szerintem egy nagyobb bevásárloköruton sikerülne hasonlo darabokat összeválogatni, csak boltban azért nem tünnek fel ezek az átlag vásárlonak, mert nromális, hétköznapokon is hordhato ruhákat keres (nadrágot, polot), hameg épp nem, akkor ugyis murphy hogy épp minden ki van fogyva.

  Viszont a New look Lily Allen kollekciojárol nem is irtatok, pedig szerintem ezerszer ötletesebb mint a junkie-pálcika-katemoss féle topshop vonal, igaz nem olyan nagy, de mégis...
  http://www.whatlilyloves.com/
  http://www.fashionising.com/lifestyle/blog/title/First-Look-Lily-Loves-Lily-Allen-for-New-Look/entry/424/

 • 2007.05.13 16:33:14bagaela

  ezt meg hogy a viharba ide rakta ez a f*s...kiirtom a windowst.

 • 2007.05.13 22:15:24Tori

  Shel, az én elméletem szerint úgy van a szép járás, hogy az ember leánya leteszi az egyik lábát előre nyújtott térddel, és a másikat felemeli, ekkor hajlik be a lépő láb térde, ám amint földet ér, már megint egyenes. Ehhez képest vannak némberek, akik non-stop hajlított térddel járnak, és még rugóznak is picit, amikor a lábukat leteszik. Hihetetlenül irritáló látvány. A szerintem szép járásnál a térdnek egyenesnek kéne maradnia és a zökkenést inkább az oldalt kiringó csípővel kell tompítani. Ettől lesz a magassarkús nőnek kellemesen riszáló járása. Ha nem volt világos a magyarázat, megpróbálhatom még aprólékosabban leírni. :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta