OFFLINE

Jótékony verseny a celeb-cipőkért

2007. május 7., hétfő 12:16


Május 14-ig mintegy 30 celebrity-cipőre lehet licitálni az eBayen, több okból is. Egyrészt, hogy miénk legyen egy jó kis celebcipő, másrészt hogy így jótékonykodjunk. A befolyt összeg teljes egészében a soles4souls alapítványnak megy, akiknek egészen egyszerű célja mindössze annyi, hogy a világon mindenki cipőhöz juthasson. Az árverésre többek között Lucy Liu, Misha Barton, Jessica Simpson, Marishka Hargitay, Teri Hatcher, és Sharon Stone ajánlott fel cipőket.

A licitálást itt lehet nyomon követni, Jessica Simpson dedikált fekete csizmája már jóval 600, Sharon Stone cipője pedig 300 dollár fölött tart, de vannak még cipők 25 dollár alatt is.


Aki egyébként ennél egyszerűbb módját választaná az adakozásnak, egyszerűen felajánlhatja saját cipőjét az alapítványnak. A képeken Lucy Liu, nem éppen kényelmesnek tűnő papucsa, és Sharon Stone dedikált Dior cipője látható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta