OFFLINE

Danny DeVito likőrgyártásba kezd

2007. május 3., csütörtök 14:02Danny DeVito úgy döntött, neki is szüksége van saját termékre, így olasz származását kijátszva likőrgyártásba kezdett. A 62 éves színész limoncelló-ját  hétfőn mutatták be Orlandóban, az amerikai bor- és szeszforgalmazók éves kiállításán. DeVito közleménye szerint „ez a legjobb limoncello, amit valaha kóstoltunk”, így már nagyon várjuk az őszi piacra dobást. A színész szerint likőrjét Olaszországban, Sorrento környékén, a legjobb citromtermő helyek közelében készítik, és ott is palackozzák. A fekete üvegben kapható, 750 milliliteres színész-likőr ára 24 dollár lesz. DeVitónak egyébként nagy citromos múltja van, gyerekkorában apja standján limonádét árult New Jersey-ben, a limoncello ötlete pedig saját bevallása szerint olasz tengerparti nyaralása során fogalmazódott meg benne.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta