OFFLINE

Danny DeVito likőrgyártásba kezd

2007. május 3., csütörtök 14:02Danny DeVito úgy döntött, neki is szüksége van saját termékre, így olasz származását kijátszva likőrgyártásba kezdett. A 62 éves színész limoncelló-ját  hétfőn mutatták be Orlandóban, az amerikai bor- és szeszforgalmazók éves kiállításán. DeVito közleménye szerint „ez a legjobb limoncello, amit valaha kóstoltunk”, így már nagyon várjuk az őszi piacra dobást. A színész szerint likőrjét Olaszországban, Sorrento környékén, a legjobb citromtermő helyek közelében készítik, és ott is palackozzák. A fekete üvegben kapható, 750 milliliteres színész-likőr ára 24 dollár lesz. DeVitónak egyébként nagy citromos múltja van, gyerekkorában apja standján limonádét árult New Jersey-ben, a limoncello ötlete pedig saját bevallása szerint olasz tengerparti nyaralása során fogalmazódott meg benne.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta