OFFLINE

Panic on the streets of London

2007. május 2., szerda 13:31

Nem is nagyon akartuk megírni, mert annyira várható volt: Napok óta a londoni Topshop boltok előtt éjszakáznak azok a nők, akik Kate Moss ruháit szeretnék megvásárolni, de egyre inkább csak megérinteni. Mindeközben "out of control" állapotokra hivatkozva a Topshop nem tud sem rendelést felvenni, sem teljesíteni. Hát így van ez. 

(Fotó: Guardian)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.05.03 13:21:10boszor

    Pedig azok a ruhák olyan szomorúak...és a modell lábai olyanok, mint egy etióp kisfiúé a csőnadrágokban...és az arca is annyira csúnya. Ilyen modellre feladott cuccokat az életben nem vennék meg. Főleg nem úgy, hogy sorban álljak és verekedjek értük :csóválja a fejét:

  • 2007.05.03 13:22:08boszor

    Bocsánat, a lényeget kifelejtettem: itt láthatók az etióp csőnadrágok http://www.katemosstopshop.com/

  • 2007.05.07 21:44:16[]

    hat tenyleg eleg depresszivek ezek a csonadragok egy non, szerencsetlen modell ugy nez ki bennuk, mint ha pocse lenne.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta