OFFLINE

Nadrág beépített bugyival - A divatrendőrség büntet

2007. május 2., szerda 12:40


Amerikában is kapható, de leginkább Brazíliában és a japán tinik körében divat ez az érdekes képződmény, melyet angolul bikini pant jeans-nek hívnak, és olyan, mintha az ember bugyija kilógna a nadrágjából. A képen látható formája egyébként még nem is a legdurvább, létezik fehér változata is, aminek a bugyi része pusztán fehér csipkéből áll, és viselői simán kimennek az emberek közé. Valószínűleg arról lehet szó, hogy a tini lányok megirigyelték a tini fiúkat, akiknek már évek óta legálisan lóg ki az alsónadrágjuk a farmerból. Aki szeretne itthon divatot teremteni, az egy brazil weboldalról magának is megrendelheti ezt a csodálatos darabot, 80 dollárért. (Forrás: japundit.com)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.05.02 13:02:37Picinger

  Valaki plíz! Meg szeretném nézni a fehér változatot is, de nem találom! Kösz.

 • 2007.05.02 13:09:05leg

  Tisztelt rendőrség, én már ilyesmit láttam, blúzban kezdődő body és jeans találkozása a fenti módon. Body combkivágása magasan a farmer derekának kezdete előtt véget ér. Minimum pénzbírság, de a vesszőzés is szóbajöhet.

 • 2007.05.02 13:13:12Picinger

  A 13-16 éves kislányokon -"nőkön"- én is szoktam látni hasonlót, de az a két számmal kisebb farmer miatt van :-))

 • 2007.05.02 13:29:07leg

  Én kifejlett, ivarérett példányokon spottoltam:-)

 • 2007.05.04 20:42:44

  Nehogy mar ne lattatok volna ezer ilyet mar evek ota... en sem tudtam elsore, hogy rohogjek vagy hanyjak, de aztan rajottem, hogy direkt van... epp abbol, hogy olyan sokan rohangalnak igy kis hazankban.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta