OFFLINE

Martha Stewart leigázza a csomagolóipart

2007. május 2., szerda 12:01A napokban, indult el Martha Stewart új, parti- és csomagolókellékeket árusító weboldala a www.marthastewartcrafts.com. A termékek nálunk természetesen nem kaphatók, megrendelni pedig a tengeren túlról semmi értelme sincs (amúgy sem éppen olcsók).  Érdemes azonban az oldalon böngészni, mert remek ötleteket nyerhetünk különböző bulik előtt, vagy ajándékok csomagolásához. A csomagolás egyébként is lassan külön művészetnek számít már. Elnézve a színes, csipkés dobozokat, érthető is, hogy miért. Martha Stewart új oldalán egyébként minden kütyü kedvelő és csomagolás-megszállott lenyűgöző dolgokat talál, csak ragasztószalagból például több mint 20 félét: vicces formájú lyukasztógépeket, csillogó festékeket és kihúzókat, papír pom-pomokat és falra vasalható állatfarmot. A születésnap, parti, esküvő, gyerekzsúr és újszülött témakör köré csoportosított kellékek nézegetésekor biztos hogy beindul a fantáziánk, és lázasan elkezdünk csomagolni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta