OFFLINE

A nap kedvence: miniruha az ausztrál kifutóról

2007. április 30., hétfő 15:08

Idén nyáron a mini lesz a divat, ennek megfelelően aktuális kedvencünknek az Ausztrál Divathéten éppen ma bemutatott miniruhát választottuk ki. A modell a „Show Off” nevű label egyik darabjában vonult fel.

(Fotó: AFP)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.05.02 17:08:00szaffie

    Ez az én ruhám! Lesz.

  • 2007.05.03 12:44:51boszor

    Mini? Brrr. Idén nyáron sem leszek divatos :-) A ruha viszont szép, két arasszal hosszabb verzióban fel is venném.

  • 2007.05.03 15:40:22szaffie

    Nekem speciel bejön a mini, de ez a ruha a szabása miatt tessik olyan naon. A Mango honlapján láttam egy hasonlót, csak az zöld, illetve kicsit hosszabb is, bővebb is. Arra is ráálltam teljesen, bár évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy SOHA nem veszek Mangot. Lehet, hogy hétvégén megszegem. Most az egyszer.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta