OFFLINE

A KFC Magyarországon a legzsírosabb

2007. április 26., csütörtök 08:29

A Chew hívta fel a figyelmünket a napokban Budapesten tartott Európai Elhízástudományi Konferenciára, amiről minden szinten lemaradtunk, még akkor is, ha ekkora médiafigyelmet régen kapott az ország. A tudományos esemény számunkra legérdekesebb megállapítása  az volt, hogy a Magyarországon működő Kentucky Fried Chicken (KFC) gyorskajáiban tizenötször annyi zsírt találtak, mint bárhol máshol Európában.  Arra nem sikerült rájönni, hogy mi lehet ennek az oka, de ha a zsírra alapuló magyar specialitásainkra gondolunk, végülis nincs is min csodálkozni. Ezt szeretjük és kész.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta