OFFLINE

A KFC Magyarországon a legzsírosabb

2007. április 26., csütörtök 08:29

A Chew hívta fel a figyelmünket a napokban Budapesten tartott Európai Elhízástudományi Konferenciára, amiről minden szinten lemaradtunk, még akkor is, ha ekkora médiafigyelmet régen kapott az ország. A tudományos esemény számunkra legérdekesebb megállapítása  az volt, hogy a Magyarországon működő Kentucky Fried Chicken (KFC) gyorskajáiban tizenötször annyi zsírt találtak, mint bárhol máshol Európában.  Arra nem sikerült rájönni, hogy mi lehet ennek az oka, de ha a zsírra alapuló magyar specialitásainkra gondolunk, végülis nincs is min csodálkozni. Ezt szeretjük és kész.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta