OFFLINE

Koffeinnel dúsított szappan nehezen ébredőknek

2007. április 24., kedd 09:57

Koffeinnel felturbózott szappant dobtak piacra, gondolva a reggelente kapkodva készülődőknek, akik nem tudják, mit hagyjanak ki, a kávét vagy a zuhanyzást. A Shower Shock névre hallgató szappanból koffein szabadul fel, ami behatol az ember szervezetébe és állítólag ugyanúgy hat, mint két pohár kávé.

 

A szappan borsmentát és citrom illatot is tartalmaz, szóval a használójának nem kell egész álló nap kávétól bűzölögnie. Hasonló hatású a tusfürdő is, de magas koffeintartalma miatt egyik sem ajánlott terhes nőknek és gyerekeknek. A cég szóvivője a Guardian című lapnak elmondta, egy alapos zuhanyzás két pohár kávéval ér fel. A koffein a bőrön keresztül hatol be a vérkeringésbe, megnöveli a vérnyomást és a pulzusszámot és élénkíti az agyat. A hatás pedig – a kávéhoz hasonlóan – mintegy négy órán keresztül tart.

A kávés szappant és tusfürdőt az internetről meg lehet rendelni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta