OFFLINE

Tovább hódít a balerina

2007. április 20., péntek 08:30


Évek óta hódít a balerinacipők divatja, és úgy néz, ki még jó darabig maradnak is a piacon ezek a cipellők. Sőt, friss cipőkörutunk tapasztalata szerint egyre színesebb, és egyre balerinásabb formát öltenek. Ezeken a vagabondos cipőkön jól látható, hogy a cipők orra már teljesen olyan, mint a klasszikus balettcipőké, és az oldalukra font selyemszalag is a klasszikus vonalra hajaz. A lekerekített orr tehát idén már nem annyira divat, ami nem is baj, hiszen a kerekorrú balerinacipőkben a legtöbb nő l úgy néz ki, mint a zsugorított lábú kínai kislányok. A Vagabondban árult színes cipők ára 14990 Ft.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta