Vászontáska kontra nejlonszatyor

A már emlegetett ökológiai divathoz kapcsolódik ez a táska, ami ismét azt bizonyítja, sosem lehet tudni, miből lesz a legújabb őrület. Angliában jelenleg ez az ’I am not a plastic bag’ feliratú, Anya Hindmarch táska a legnagyobb divat. A táska március 20-án került boltokba, órák alatt elfogyott, - újabb adag pedig április 25-én érkezik a Sainsbury's-be.

Mivel azonban a táska továbbra is csak korlátozott számban lesz kapható, a honlapon már előre figyelmeztetnek mindenkit, egy vásárló csak egy táskát vehet. A kizárólag pamutból készült, környezetbarát táskára akkora a kereslet, hogy az eBay-en az eredeti 5 fontról 150 dollárra is felmegy az ára. A celebek közül is egyre többen viselik, legutóbb például Keira Knightly rohangált vele, és hogy a táska többnek van szánva, mint  puszta divattermék, azt a hátulján díszelgő felirat hirdeti, miszerint: „We are what we do”.

A táska júniusban kerül piacra Amerikában, tengerészkék színben, Japánban pedig zöldben – mind a két fajtát elő lehet rendelni májustól az anyahindmarch.co.uk című honlapon, ára 5 font.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek