OFFLINE

Vászontáska kontra nejlonszatyor

2007. április 19., csütörtök 10:30

A már emlegetett ökológiai divathoz kapcsolódik ez a táska, ami ismét azt bizonyítja, sosem lehet tudni, miből lesz a legújabb őrület. Angliában jelenleg ez az ’I am not a plastic bag’ feliratú, Anya Hindmarch táska a legnagyobb divat. A táska március 20-án került boltokba, órák alatt elfogyott, - újabb adag pedig április 25-én érkezik a Sainsbury's-be.

Mivel azonban a táska továbbra is csak korlátozott számban lesz kapható, a honlapon már előre figyelmeztetnek mindenkit, egy vásárló csak egy táskát vehet. A kizárólag pamutból készült, környezetbarát táskára akkora a kereslet, hogy az eBay-en az eredeti 5 fontról 150 dollárra is felmegy az ára. A celebek közül is egyre többen viselik, legutóbb például Keira Knightly rohangált vele, és hogy a táska többnek van szánva, mint  puszta divattermék, azt a hátulján díszelgő felirat hirdeti, miszerint: „We are what we do”.

A táska júniusban kerül piacra Amerikában, tengerészkék színben, Japánban pedig zöldben – mind a két fajtát elő lehet rendelni májustól az anyahindmarch.co.uk című honlapon, ára 5 font.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.08.08 15:07:05Xmas

    Ez de hülyeség!!! A pamut előállítása rendkívül költséges és környezetszennyező! Nagyon sok vizet használnak el közben, tömegarányban nagyságrendekkel többet...    Persze, az ember nem várja el, hogy ezt a nők is tudják...

  • 2007.08.08 15:20:41nafretiti

    ez csak egy szatyor... nem értem a felhajtást!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta