OFFLINE

Egyre több pár vállal együtt plasztikai műtétet

2007. április 18., szerda 12:17

A Discovery Channelnek és a hasonló ismeretterjesztő adóknak köszönhetően egyre többen vállalkoznak plasztikai sebészetre, és folyamatosan nő azoknak a száma, akik mindjárt párjukkal együtt vállalják a beavatkozást. Nagyon sokat segít a döntésben, hogy a plasztikai sebészes valóságshow-k a szépészeti beavatkozások részleteit fedik fel, és így ezek a műtétek szinte a mindennapjaink részéve váltak. Alig van ember, aki ne tudná, hogy hogyan működik lépésről lépésre a zsírleszívás, és éppen ezért nem is tűnik már olyan ijesztőnek sem.

Egyre növekvő tendencia az is, hogy az emberek egyszerre szeretnének megszépülni a párjukkal, nehogy az "hátra maradjon". A házaspárok általában együtt váltanak életmódot, együtt kezdenek el mozogni, együtt diétáznak. Logikus, hogyha radikálisabb beavatkozásra vágynak, azt is együtt teszik. „Míg korábban a férjek is jöttek asszonyaikkal egy-két ránctalanító botox injekcióra, addigra most már simán bevállalnak egy arcfelvarrást is" - nyilatkozta Dr. Richard D’Amico, az Amerikai Plasztikai Sebészek Társaságának elnöke a Forbes Magazine-nak.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta