OFFLINE

Visszafogott az idei Havaianas kollekció

2007. április 11., szerda 11:38


A tavalyi szupercsíkos, nagyvirágos, lepkés, színes kollekció után az idei Havaianas felhozatal kifejezetten unalmasnak tűnik. Idén valamiért a gyerekszobába való, visszafogott pasztell színek, szemérmes kisvirágok és kiskarikák kerültek elő, nem beszélve a szinte már cikinek számító terepmintáról, és nem lett túlzottan eltalálva a babakrém flakonjára emlékeztetető margaréta minta sem.  Persze jó párat össze tudnánk válogatni a lábunkra így is, összességében azonban jobban odavoltunk a tavalyiért. Ráadásul a papucsok ára is egyre több, idén már 5990 - 6990 Ft-os, meglehetősen magas áron kínálják őket. A Havaianas papucsok egyébként még azon kevés termékek közé tartoznak, amikért érdemes egy kicsit nyugatabbra menni, ha olcsóbban akarunk hozzájutni, (ha nem egyenesen Brazíliába, ahol épp harmad annyiért árulják az idei újításnak számító képregényeseket is, mint itthon), hiszen nálunk még mindig nem lehet nagyon sok helyen kapni. Bár egy ideje már interneten is megrendelhetők, a kínálat még mindig töredéke a teljesnek.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.12 01:20:05narcissza

  Nekem most hozott ajándékba a párom egyet Brazíliából, rózsaszín a papucs és fehér virágok vannak rajta, nagzon retro.

 • 2007.04.12 01:20:14narcissza

  Nekem most hozott ajándékba a párom egyet Brazíliából, rózsaszín a papucs és fehér virágok vannak rajta, nagyon retro.

 • 2007.04.13 07:44:52jaczkobela

  ebben a papucsban csak az a rossz, hogy túl közel van az anyaföldhöz, és hamar koszos lesz a csajok lába + barnitto.....

 • 2007.05.16 15:10:13borsika

  egy rendes nő ilyneben nem megy ki az utcára, lefeljebb strandra a zuhanyozáshoz alaklmas

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta