OFFLINE

Űrhajósnak öltözteti a pasikat a D&G

2007. április 11., szerda 13:21


Bár még nyár sincs, a Dolce & Gabbana már bemutatta a 2008-as téli kollekcióját Milánóban. Míg a női divattal kapcsolatban már semmin nem lepődünk meg, a férfiak meglehetősen érdekesen néztek ki az űrhajósruhára emlékeztető ezüst színű overálokban. Őszintén nem gondoltuk, hogy a metál színek karrierje ennyire hosszú lesz, a férfiaknál azonban úgy tűnik még csak most indul, legalábbis a D&G szerint jövő télen az ezüst, az arany és a fehér lesz a menő. A tervezők állítólag Kubrick, 2001 Űrodüsszeia filmjéből nyerték az ihletet, ami nem tűnik ugyan túl eredetinek, szerintük azonban a kollekció, csakúgy mint a film, a múlt és jövő közötti töréspontot képviseli. Nem csak kinézetben de anyagában is űrhajós a kollekció, a nadrágok és kabátok hőálló nejlonból, valamint bőrből, vagy kasmírból, selyemből készültek. A nőknél a téli kollekcióban a fekete alapon fehér virágminta dominál, de sajnos tovább játszik még az ocelot minta is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta