OFFLINE

Megint a frufruval izélgetnek minket

2007. április 10., kedd 16:16

Minden évben van egy nyári divatmánia, ami nagyjából addig tart, amíg ősszel be nem zárnak újra a kerthelységek. Leszámítva a vietnámi papucsot és a barnaságot, mert ezek valahogy soha nem képesek eltűnni a süllyesztőben, még akkor sem, ha minden év elején halálra ítélik őket a szakértők.

2007-ben ez a frufru. Azt nem állítjuk, hogy korábban nem volt ilyen divat, sőt vannak szubkultúrák, ahol az ember nem is ember frufru nélkül. De idén valahogy mindenhonnan ezt sugallják nekünk az erre szakosodott véleményvezérek. A frufru legyen idén egyenes vagy ferde, de mindenképpen egyértelmű és tömör, szóval nem csak olyan "éppen-hogy-frufru". Részünkről rendben, sokkal jobb, mint az aszimmetrikus, tépett frizura, ami jó pár éve kiirthatatlan Budapestről. Csak irigyelni tudjuk azokat a nagyfejű, és magas homlokú csajokat, akik idén egy pár jól vágott tincsnek köszönhetően ultradivatosak lesznek. (Fotó: Marlies Möller)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.11 09:00:42Ingrid

  Nagy fej és magas homlok??? Pejoratívan értsem????

  Nekem ez csak jó :)

 • 2007.04.11 10:22:33volatil

  KerthelyIségek, nem kerthelységek :D Az más. A kertváros soha nem zár be. P.

 • 2007.04.11 10:33:13kaposztalepke

  Nekem 25éven át volt frufrum, többniyre nem volt divat, izéltek is mindig, de nekem jól állt,magas a homlokom, tényleg előnyösebb magas homlokhoz a frufru..azonban 3 éve gyerekeimmel vagyok itthon, és belenövesztettem a frufrumat a hajamba, mert most így kényelmesebb, könnyebb eltűzni, nem kell minbdig beigazgatni a frufrut, hogy ne lapuljon le, stb, sapkát lehet télen húzni, nem kell mindig utánavágni..

  úgyhogy most, hogy divat, most meg nem lesz:)

 • 2007.04.11 10:43:08schneider

  Dehogy pejoratív.

 • 2007.04.11 16:37:42boszor

  állítólag a hosszú haj is divat (fodrásznőm szerint egyre több a hosszú hajú nő), én meg most vágattam le tüsire. de azért mégsem utazom annyira divattal szembe, mert egy pici frufrum csak van...magas homlokom van, és nem tetszik, ha nem takarja semmi

 • 2007.04.13 12:28:04toncsa

  Nekem is az aszimetrikus, tépett verziót vágták, pedig nem is azt szerettem volna, hanem egy félhosszú, természetes nőies frizurát, frufruval. És mindig azt mondják, hogy megtépem a hajad "egy kicsit", hogy könnyebben kezelhető legyen, ettől leszek ideges.

 • 2007.04.13 18:38:17vasszűz

  Az asszimetriklus frizurát azoknak ajánlják, akiknek ilyen szép kocka fejük van, mint nekem.

  A tépéstől nem lesz könnyen kezelhető. Nekem nagyon tetszik.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta