OFFLINE

Nyáron használjunk szempillaspirált ezerrel!

2007. április 3., kedd 14:45

A megszokott könnyed nyári sminkekhez képest idén nyáron jóval erősebben kell magunkra kenni a színeket. A Vogue prognózisa szerint a cicaszem és az ultra-hosszú szempillák lesznek a divatosak, ennek iskolapéldáját mindjárt Sienna Milleren is megcsodálhatjuk. Szerezzünk be egy szürke és egy fekete szemceruzát, ezüst (!) szemhéjpúdert, egy jobb minőségű szempillaspirált és tegyük drámaivá a tekintetünket. Hogy ne legyen csomós a szempillánk, használjunk szempillakefét, de őszintén szólva ezt a fázist mi mindig kihagyjuk és egész jól elvagyunk nélküle is. Az arcunk többi része maradjon visszafogott, a szemünk legyen középpontban. Szempilla-fronton a Lancome Hypnose spiráljára esküszünk, évek óta. 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.04 08:54:23kónstróbi

  Phuh! Én pont erre vágyom! Legyen a nőm szeme nyáron is drámai! 4o fokos melegben a Liszt Ferenc tér valamelyik kerthelyiségében, árnyas platánfák alatt hűsölve egy drámai tekintetet. Cicaszemmel és ultrahosszú szempillákkal, némi elkenődött szürke vagy ezüst szemhéjpúderral a szemzugban. Kívánhat férfi ennél többet?

 • 2007.04.04 10:52:33vasszűz

  Nekem egy kozmetikus azt mondta, hogy 30valahány fokban már nem szabad sminkelni.

 • 2007.04.05 11:48:27boszor

  nekem meg egyszer egy férfi mondta, hogy semmit sem utál jobban, mint az összeragadt, netán csomós szempillákat. tegyük hozzá az elkenődésveszélyt, illetve a bőrben okozott kárt a 30 fok miat...:(

  (azaz most jut eszembe, volt egy rosszabb: lepattogott körömlakk:)))

 • 2007.04.05 12:42:53schneider

  persze. ciki az összeragadt szempilla. nem is erre buzdítottunk, csak azt mondtuk hogy szerencsénk van, mert a fent említett szempillaspirál vhogy megoldja, hogy csomómentesek maradjunk. ezért is szeretjük annyira.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta