OFFLINE

J. Lopez szívesen játssza a gömbölyű tesztmodellt

2007. április 3., kedd 16:15

Az énekesnő a Female First információi szerint felajánlotta Victoria Beckhamnek, hogy szívesen felpróbálja az egykori Spice Girl által tervezett  új farmereket, csak hogy biztosak legyenek abban, hogy nem csak nádszálakon, de gömbölyű nőkön is jól állnak majd. Victoria Beckham az ajánlaton kapva egyből több koffert telipakolt a farmerokkal és Lopeznek küldte felpróbálásra. "Azóta naponta felhívják egymást telefonon, hogy megbeszéljék, hogy mit kéne változtatni a nadrágokon. Nagyon komolyan veszi a feladatot és jól esik neki, hogy Victoria minden tanácsát megfogadja"- nyilatkozta egy JLo-hoz közeli forrás.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.04 08:45:22jaczkobela

  Gondolom, nem Victoria Beckhamre szabták azokat a gatyákat, amit JLo felpróbál. A jó tanácsok se ártanak VB-nek. Én például tanácsolnám neki, hogy egy kicsit szedjen fel, mert már olyan mint egy piszkafa, semmi nő formája nincs. Meg ezen a savanya tyúk fizimiskáján is változtathatna már. Mindegy! Nekem JLo sokkal jobban bejön!

 • 2007.04.04 16:25:25kónstróbi

  Hát van kufferja, meg kell hagyni. De inkább ez a méretes "popó", mint a Viktória Beckham csontos feneke.

 • 2007.04.05 11:08:58buksika

  Jennifer Lopeznek tényleg jo kis formas feneke van,igaz egy kicsit méretes,de nagy kufferbe pakolni jo az biztos!!!JLo pedig nekem nagyon bejon!!!

 • 2007.04.20 15:27:42buksika

  JL. a legjobb no a vilagon!!!
  Raknam rendesen,mint a kazant.

  Szeretlek JLO!!!

 • 2007.04.20 15:27:44buksika

  JL. a legjobb no a vilagon!!!
  Raknam rendesen,mint a kazant.

  Szeretlek JLO!!!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta