OFFLINE

Teszt: Dove önbarnító testápoló

2007. április 2., hétfő 11:49

Kipróbáltuk a Dove testápolóját, ami csillogó nyári bőrt és barnaságot ígér. A Dove új kréme elsőre a rágógumi szagával vonja magára a figyelmet, egyébként teljesen olyan, mint egy sima testápoló: táplál, a beígért csillámot egyből hozza, összességében pedig kifejezetten kellemes a bőrön. A meglepetés csak 4-5 órával a felkenés után éri az embert. A tükörbenézés során ugyanis elsőre nem esik le, hogy mégis hogy a francba lett ilyen barna egy olyan krémtől, ami a dobozán azt hirdeti, hogy "testápoló, egy csöppnyi barnító krémmel". A Dove nyári bőrt és barnaságot ígérő testápolója ugyanis pont úgy viselkedik, mint egy durvább, profi önbarnító: ha nem készítjük fel a bőrünket, nem radírozunk és hidratálunk előtte, szép foltosak leszünk. Ne becsméreljük le, ettől a testápolótól tényleg barnák lehetünk, de tartsuk be az önbarnítás szabályait, különben talpig begombolkozva mehetünk dolgozni a 18 fokban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.04.03 17:21:41kaposztalepke

  Hát, én pont az elmőlt hetekben próbálgattam. Alapvető nagy haszna volt, hogy elgalább nem hanyagoltam el lustaság miatt a testápolózást, így puhább lett a bőröm:) Nekem amúgy elég fehér a bőröm, a világos bőrre való változattal kezdtem, néhány napig látszólag semmi, majd tényleg 5-6 nap alatt szép kis világos színem lett. Ami necces, hogy a térd/könyök száraz/bőrkeményedéses részein eszetlenbarna folt lett, mindenki kérdezte, hogy beütöttem-e:))

  No, aztán elfogyott a flakon, gondoltam jó kis halvány színem van már, jöhet a sötétebb bőrre való. No, ezzel tényleg úgy jártam, ahogy a cikkben írtak. Minden elővigyáűzatosság ellenére (testradír, stb) tök foltos lettem, reméltem, hogy több nap alatt majd alakul egyenletesebbre, de valahogy a bőrtulajdonságoktól függően így is jó foltos:( Ami a legviccesebb, hogy csecsemő és kisgyerek mellet ugye napi sok kézmosás, meg a házimunka, a kézfejem tök fehér, a csuklóm magasságában masszív sötét csík. Szóval vicces, szerencsére nem vagyok egy hiú meg pánikos alkat:)) Azért nem beszélnék le senkit, sőt...valszín én is visszaállok a világos bőrre valóval, és nem is lesz semmi gond, a természetesen kreoloknak meg sztem jó lehet a sötétebb is.

  Amúgy én általában szeretem a Dove cuccait, 28 éve ekcémás vagyok, sok hiperszuper hypoallergén vacaktól szétmegy a bőröm, az árkategóriájában a Dove még aránylag a legkevesebb gondot okozta eddig.  Na, hozzászóltam, hogy legyen itt vmi, hátha vki még el is olvassa:)

 • 2007.04.03 18:31:06boszor

  egyszer próbáltam önbarnítót, felső combon, belül, hat négyzetcentiméteren, hogy lássam, milyen, és az is foltos lett. többet nem mertem belevágni, hiába a cselek, amitől (állítólag) egyenletes lesz. a Dove-ot én is szeretem, főleg a selymes tusfürdőt, nyammm...:-)

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta