OFFLINE

A nap kedvence: fél arcot beborító szemüveg

2007. március 26., hétfő 14:50

(Fotó: AFP)

Az indiai Vikram Phadnis kollekciójának bemutatóján hordta egy modell a képen látható kiegészítőket. A láperdők hínáros növényzetét megidéző sapka és a fél arcot eltakaró szemüveg közül utóbbi lett mai kedvencünk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.03.27 17:50:48katjana

    dehát eza szemüveg már 3 éve menőzik itthon is!...

    (már a c&a-ban is van)

  • 2007.03.28 10:29:37Jelle

    Jópofa cucc, de nem áll jól mindenkinek. Akinek finom arccsontozata van, kicsi arca és/vagy nem rendelkezik Jolie-szájjal, annak nem javasolnám, kivéve, ha az a cél, hogy teljesen eltakarja saját magát.

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta