OFFLINE

A nap kedvence: fél arcot beborító szemüveg

2007. március 26., hétfő 14:50

(Fotó: AFP)

Az indiai Vikram Phadnis kollekciójának bemutatóján hordta egy modell a képen látható kiegészítőket. A láperdők hínáros növényzetét megidéző sapka és a fél arcot eltakaró szemüveg közül utóbbi lett mai kedvencünk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.03.27 17:50:48katjana

    dehát eza szemüveg már 3 éve menőzik itthon is!...

    (már a c&a-ban is van)

  • 2007.03.28 10:29:37Jelle

    Jópofa cucc, de nem áll jól mindenkinek. Akinek finom arccsontozata van, kicsi arca és/vagy nem rendelkezik Jolie-szájjal, annak nem javasolnám, kivéve, ha az a cél, hogy teljesen eltakarja saját magát.

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta