OFFLINE

Drew Barrymore angol ruhákba bújt

2007. március 14., szerda 16:40

Drew Barrymore a New Look Gold kollekciójának új arca. Giles Deacon divattervező - akit nemrég tüntettek ki a British Designer of the Year címmel -, a brand vezető designere Barrymore-ról természetesen csak jókat mondott a New Look honlapján. Szerinte a színésznő kimondottan tökös csaj, akinek játékos-csibészes, de egyben nőies vonzereje van. Még azt is elárulta róla, hogy magával ragadó és intelligens.
 

A New Look virtuális katalógusa egyébként nagyon eredeti, az egeret úgy kell csúsztatni, mintha valóban lapozgatnánk. Kár, hogy magát a márkát Anglián kívül csak Írországban, Belgiumban, Franciaországban és az Arab Emírségekben lehet kapni.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta