OFFLINE

Csokoládéfesztiválok szerte a világban

2007. március 12., hétfő 16:30

Az MTI összeállított egy kis csokoládéfesztivál-kalendáriumot, hogy aki netán nem tud mit kezdeni pénzével és szabadidejével, bódultra zabálhassa végig a nagyvilágot.
 

Divatba jött a csokoládé: világszerte egyre gyakrabban rendeznek csokoládé-fesztiválokat. Léteznek olyan ínyencek, akik kontinensről kontinensre járnak, hogy csokoládé-szenvedélyüknek ilyen módon is hódolhassanak.
 
Néhány esemény különösen ígéretesnek tűnik. Ilyen például az Eurochocolate az olaszországi Modicában, március 17. és 25. között, vagy az Annual Kona Chocolate Festival, (Hawaii), amelyet március 22-24. között rendeznek.
 
Immár nyolcadszor rendezik meg az egyesült államokbeli Long Grove-ban május 4. és 6. között a csokoládés ínyencségek, újdonságok és rajongóik szokásos évi randevúját. Rá pár napra az ugyancsak amerikai Burlingtonban kerül sor egy másik Chocolatefest-re.
 
A nyári szünet után szeptember 8-án és 9-én San Francisco utcáit lepi el az édes, mámorító csokoládé illat, a Ghirardelli Square parádén.
 
A Baltimore-ban októberben megrendezendő eseménynél talán még izgalmasabbnak ígérkezik az olaszországi Perugiában rendezendő csokiünnep, október 13. és 21. között. A kanadai West Coast fesztivál október 14. és 21. között zárja az őszi csokoládészezont.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta