OFFLINE

Miért mindig csak a táska?

2007. március 6., kedd 20:18

A 2007/2008-as őszi-téli Louis Vuitton bemutató képeit nézegetve őszintén sajnáljuk, hogy a Marc Jacobs főtervező által vitt francia divatházat csak a táskák miatt ismerik. Azt ugyan már többször kihangsúlyoztuk, hogy szerintünk teljesen rendben van a LV-táska, mint olyan, még akkor is, ha egész Kelet-Európát ellepték a rondábbnál rondább monogramos másolatok, de érdemes azért a táskákon kívűl a Louis Vuitton-ház egyéb dolgaira is figyelni. A mostani, a németalföldi festőóriás, Vermeer által inspirált kollekcióban elsősorban magasan zárt kabátokat, mohair kardigánokat, térdig érő szoknyákat és egyenes szárú nadrágokat láthattunk, de olyan rafinált megoldásokkal, hogy nem győztünk ámulni. Az elsőre látásra romantikusba hajló kreációkat a gyönyörű metálszínek tették igazán erőssé. Mivel egy egész kollekció képeit nem tudjuk itt bemutatni, ezen a linken mindenki megnézheti, hogy miről is beszélünk pontosan.

 (Fotó: AFP)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta