OFFLINE

Miért mindig csak a táska?

2007. március 6., kedd 20:18

A 2007/2008-as őszi-téli Louis Vuitton bemutató képeit nézegetve őszintén sajnáljuk, hogy a Marc Jacobs főtervező által vitt francia divatházat csak a táskák miatt ismerik. Azt ugyan már többször kihangsúlyoztuk, hogy szerintünk teljesen rendben van a LV-táska, mint olyan, még akkor is, ha egész Kelet-Európát ellepték a rondábbnál rondább monogramos másolatok, de érdemes azért a táskákon kívűl a Louis Vuitton-ház egyéb dolgaira is figyelni. A mostani, a németalföldi festőóriás, Vermeer által inspirált kollekcióban elsősorban magasan zárt kabátokat, mohair kardigánokat, térdig érő szoknyákat és egyenes szárú nadrágokat láthattunk, de olyan rafinált megoldásokkal, hogy nem győztünk ámulni. Az elsőre látásra romantikusba hajló kreációkat a gyönyörű metálszínek tették igazán erőssé. Mivel egy egész kollekció képeit nem tudjuk itt bemutatni, ezen a linken mindenki megnézheti, hogy miről is beszélünk pontosan.

 (Fotó: AFP)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta