OFFLINE

Kylie Minogue bikiniben pózol a H&M-nek

2007. március 5., hétfő 11:23

Madonna után Kylie Minogue is a H & M- nek dolgozik. Az ausztrál énekesnő idősebb pályatársával ellentétben nem tervezőként, hanem modellként vesz majd részt a svéd cég tavaszi kampányában. A nemrég mellrákból felépülő Minogue az idei H&M fürdőruha kollekciónak lesz a modellje. „Nem is tudnánk jobb embert találni erre a feladatra”- mondta Margareta Van Den Bosch a H&M főtervezője - Ha meghallom az a szót, hogy Ausztrália, egyből ő jut eszembe.” A fotózáson jelenlevők szerint az énekesnő jó formában van, szép és kipihent. (Fotó: H&M)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta