OFFLINE

Kylie Minogue bikiniben pózol a H&M-nek

2007. március 5., hétfő 11:23

Madonna után Kylie Minogue is a H & M- nek dolgozik. Az ausztrál énekesnő idősebb pályatársával ellentétben nem tervezőként, hanem modellként vesz majd részt a svéd cég tavaszi kampányában. A nemrég mellrákból felépülő Minogue az idei H&M fürdőruha kollekciónak lesz a modellje. „Nem is tudnánk jobb embert találni erre a feladatra”- mondta Margareta Van Den Bosch a H&M főtervezője - Ha meghallom az a szót, hogy Ausztrália, egyből ő jut eszembe.” A fotózáson jelenlevők szerint az énekesnő jó formában van, szép és kipihent. (Fotó: H&M)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta