OFFLINE

Elő a 80-as évek kellékeivel: neonszínek!

2007. március 5., hétfő 15:47

Stella McCartney, Jil Sander és Emanuel Ungaro ruháit elnézve az ideie nyár nem a visszafogott színekről szól majd. Sehol a minden évben ajánlott hófehér, a magyar nők fejéből kiverhetetlen bézs, vagy a valahol mindig egy kicsit unalmasnak tűnő halvány pasztellszínek - idén rikító neonban kell ragyognunk. Kevésbé bevállalósak egy-egy darabot, mondjuk egy felsőt kombináljanak feketével, merészebbek beöltözhetnek talpig neonsárgába, neonkékbe vagy rózsaszínbe. Fontos viszont, hogy csak egy neonszínt viseljünk egyszerre, esetleg annak különböző árnyalatait kombináljuk. Különben úgy nézünk majd ki, mint egy papagáj.

Tipp: Kellő hatást érhetünk el, ha egy nyári, V-nyakú, fekete pulóver alatt egy rikító színű toppot viselünk. 


(Fotó: Stella McCartney/AFP)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.03.05 16:33:28cdg

  a neon színek már nyáron is divatosak lesznek,de ez nem stella mccartney fall 07?

 • 2007.03.05 17:18:11schneider

  De, de. Ez a darab az Autumn/Winter 2007/2008 ready-to-wear collectionből való, ezért elsősorban illusztrációnak szántuk, mert olyan szép a színe.
  Az viszont hogy nyáron jön a neon, ettől függetlenül igaz. További olvasnivaló és képek itt:
  http://www.vogue.de/vogue/1/fashionshows.php?saison=26&location=&designer=&keyword=208&rows=2&cols=6&offset=0&colorscheme=1&count=6

 • 2007.03.06 10:44:50Jelle

  Volt már neonos nyarunk egy pár éve, nem? Fehérrel kombinálva.

 • 2007.03.07 13:23:21Picinger

  Már vettem egy ilyen gyönyörű neon rózsaszín felsőt:-)

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta