Az egyik legismertebb magyar férfimodell 11 éve nem mos hajat

Korábbi posztunkban vitáztunk arról, hogy kell-e hajat mosni, hányszor és milyen termékekkel, a New York Times ugyanis azt írta, a hajmosás csak egy múló, ráadásul káros hóbort volt, de szerencsére úgyis kezd kimenni a divatból. Erre mit láttunk a tévében?

Belényi Zoltán, aki számtalan divatfotó, reklámfilm főszereplője az MTV pályakezdő fiatalokkal foglalkozó, Vigyázz, kész, rajt! című műsorában bevallotta, tizenegy éve nem használ semmilyen sampont.

"Ez szégyen történet lesz, mert idestova tizenegy-tizenkét éve nem használok semmilyen sampont. Öntisztulás. Az első pár hónap nagyon nehéz volt, meg az azt követő körülbelül fél év. Főleg a családom és környezetem nagy bánatára. De azóta beállt és ez örömteli nekem. Azt tapasztalom, ha elmegyek egy fogatásra vagy fotózásra, hogy a fodrászok megnézik a hajamat és azt mondják: jéé, hozzá se kell nyúlni, mert olyan, mintha be lenne már egy kicsit vaxolva. És amerre teszik, úgy áll" - mondta a műsorban. (2. perc 30. másodperctől mindenki láthatja és hallhatja.)

Oszd meg másokkal is!
Mustra