OFFLINE

Stella McCartney is kitiltotta a gebéket

2007. március 1., csütörtök 12:04

Stella McCartney száműzte az összes tízes méreten aluli modellt a párizsi Fashion Week divatbemutatóiról.

A 35 éves McCartney az első olyan brit designer, aki így döntött és ezzel egyértelmű üzenetet küldött a divatiparnak. A hírek szerint a tervezőnő két modellt már a castingon hazaküldött, mivel úgy gondolta, túl vékonyak. A „size zero” vitaként elhíresült világméretű kérdés jelenleg a divatszakma legnagyobb megoldásra váró feladata.
Ahogy mi is megírtuk, a legutóbbi London Fashion Weeken a brit divatvilág nem csatlakozott a gebe modelleket száműző mozgalomhoz.
 
(Forrás: Femalefirst)
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.03.01 19:10:28másutt

    Nem vagyok nagy rajongoja McCartney ruhainak, de ezt a donteset allva megtapsolom. A brit es az amerikai divattervezok es divat-het-rendezok nagyon negativan reagaltak eddig az egesz vitara. Kb annyi a lenyege, hogy 'mossuk kezeinket, semmi kozunk ahhoz, hogy az emberek kepe a noi idealrol egre turzul. A mi lanyaink termeszetesen sovanyak.' (Mondta pl. Anna Wintour, a Vogue foszerkesztoje)

    HAH. En is pontosan ilyen termeszetesen sovany lennek, ha napi max 200 kalorian, kokainon, cigin es pezsgon elnek 14 eves korom ota!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta