OFFLINE

Stella McCartney is kitiltotta a gebéket

2007. március 1., csütörtök 12:04

Stella McCartney száműzte az összes tízes méreten aluli modellt a párizsi Fashion Week divatbemutatóiról.

A 35 éves McCartney az első olyan brit designer, aki így döntött és ezzel egyértelmű üzenetet küldött a divatiparnak. A hírek szerint a tervezőnő két modellt már a castingon hazaküldött, mivel úgy gondolta, túl vékonyak. A „size zero” vitaként elhíresült világméretű kérdés jelenleg a divatszakma legnagyobb megoldásra váró feladata.
Ahogy mi is megírtuk, a legutóbbi London Fashion Weeken a brit divatvilág nem csatlakozott a gebe modelleket száműző mozgalomhoz.
 
(Forrás: Femalefirst)
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.03.01 19:10:28másutt

    Nem vagyok nagy rajongoja McCartney ruhainak, de ezt a donteset allva megtapsolom. A brit es az amerikai divattervezok es divat-het-rendezok nagyon negativan reagaltak eddig az egesz vitara. Kb annyi a lenyege, hogy 'mossuk kezeinket, semmi kozunk ahhoz, hogy az emberek kepe a noi idealrol egre turzul. A mi lanyaink termeszetesen sovanyak.' (Mondta pl. Anna Wintour, a Vogue foszerkesztoje)

    HAH. En is pontosan ilyen termeszetesen sovany lennek, ha napi max 200 kalorian, kokainon, cigin es pezsgon elnek 14 eves korom ota!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta