OFFLINE

Stella McCartney is kitiltotta a gebéket

2007. március 1., csütörtök 12:04

Stella McCartney száműzte az összes tízes méreten aluli modellt a párizsi Fashion Week divatbemutatóiról.

A 35 éves McCartney az első olyan brit designer, aki így döntött és ezzel egyértelmű üzenetet küldött a divatiparnak. A hírek szerint a tervezőnő két modellt már a castingon hazaküldött, mivel úgy gondolta, túl vékonyak. A „size zero” vitaként elhíresült világméretű kérdés jelenleg a divatszakma legnagyobb megoldásra váró feladata.
Ahogy mi is megírtuk, a legutóbbi London Fashion Weeken a brit divatvilág nem csatlakozott a gebe modelleket száműző mozgalomhoz.
 
(Forrás: Femalefirst)
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.03.01 19:10:28másutt

    Nem vagyok nagy rajongoja McCartney ruhainak, de ezt a donteset allva megtapsolom. A brit es az amerikai divattervezok es divat-het-rendezok nagyon negativan reagaltak eddig az egesz vitara. Kb annyi a lenyege, hogy 'mossuk kezeinket, semmi kozunk ahhoz, hogy az emberek kepe a noi idealrol egre turzul. A mi lanyaink termeszetesen sovanyak.' (Mondta pl. Anna Wintour, a Vogue foszerkesztoje)

    HAH. En is pontosan ilyen termeszetesen sovany lennek, ha napi max 200 kalorian, kokainon, cigin es pezsgon elnek 14 eves korom ota!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta