OFFLINE

A csónak nagyságú táska a divat

2007. február 28., szerda 10:48

(Fotó: AFP)
Az ergonomikus méretű futártáska leszálló ágban van, újabban ugyanis az oversize vonalba abszolút illő csónaknagyságú oldaltáska a divat. A legtöbb designer új kollekciójában már meg is jelentek a terjedelmes, nagy rakodóteres táskák. Képünkön Jun Takahashi japán kreátor művét viseli egy modell a 2007-2008-as őszi és téli trendet bemutató ready-to-wear collection show-n Párizsban. Ez a mai kedvenc tárgyunk.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.28 14:06:58Veo

  elképzeltem magamat a kis 155 centimmel egy ilyen táskával... hát, szó mi sz, nem rám tervezték:)

 • 2007.03.01 17:29:22jaczkobela

  A kérdés csak az, elbír-e a füle 5 kg krumplit?

 • 2007.03.01 19:17:36másutt

  Hm. Ez legalabb a vallra akaszthato keresztben es igy egy kicsit egszsegesebb. A tavaly nyari, oriasi meretu, kezben vitt taskak remesen kellemetlenek voltak az ember hatanak. Nyilvan tomegremisztes, de olvastam 1-2 cikket, amiben az volt, hogy az orvosok egyre tobb 'divatos' holgyet fogadnak hatfajassal, nyakgorccsel, stb. es az elso keresuk, hogy 'mutassa kedves a taskajat!'

  :-)

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta