Feszesebbé teszi a mellet az olívabogyó

A haj és a bőr védelme az elsődleges célja a kozmetikai ipar legfrissebb újdonságainak: amint a hétvégén a Budapesti Kongresszusi Központban rendezett Divatfórumon kiderült, a régi-új csodaszer az olíva és a napraforgó olaj. Eszközök közül a hajvasaló.
„A hajfestékek új generációjának már nemcsak színezni kell a hajat, de ápolni is” - mondta a rendezvényt szervező Stella Zrt. vezérigazgatója, Simó Gabriella az MTI munkatársának. Kiderült továbbá, hogy a legújabb fejlesztések lényege, hogy a természetes anyagok még fel nem fedezett tulajdonságait használják fel - a főleg a fodrászoknak szánt - újdonságokban. Ilyen a napraforgó kivonattal dúsított krémhajfesték, amely erősíti a hajszálakat.
A teafa és zöldalma kivonatot, valamint a hajat erősítő keramidokat tartalmazó kíméletes zselék, lakkok és habok ugyancsak nagy sikerre számíthatnak.

A másik kimeríthetetlen kincsesbánya az olívabogyó, amelynek olajával egész termékcsaládot fejlesztettek ki. Főleg a kozmetikusoknál lehet majd találkozni a zsírégető, karcsúsító illetve mellfeszesítő és emelő géllel, a mélyregeneráló masszázskrémmel és a hatékony, de kímélő bőrradírral és arctisztítóval.

A most divatos hajkisímító kisgépek között látható volt a jövő újdonsága, a Tourmaline hajvasaló, amely új technikai megoldása révén kíméletesebb, mint a többi hasonló készülék. A haj csillogóbb és nem lesz annyira száraz, továbbá kevésbé sérül.

A kétnapos nemzetközi divatfórumra és élő hajshow-kkal tarkított szépségparádéra több mint 200 kiállító hozta el újdonságait.    
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek