OFFLINE

Feszesebbé teszi a mellet az olívabogyó

2007. február 27., kedd 11:53

A haj és a bőr védelme az elsődleges célja a kozmetikai ipar legfrissebb újdonságainak: amint a hétvégén a Budapesti Kongresszusi Központban rendezett Divatfórumon kiderült, a régi-új csodaszer az olíva és a napraforgó olaj. Eszközök közül a hajvasaló.
„A hajfestékek új generációjának már nemcsak színezni kell a hajat, de ápolni is” - mondta a rendezvényt szervező Stella Zrt. vezérigazgatója, Simó Gabriella az MTI munkatársának. Kiderült továbbá, hogy a legújabb fejlesztések lényege, hogy a természetes anyagok még fel nem fedezett tulajdonságait használják fel - a főleg a fodrászoknak szánt - újdonságokban. Ilyen a napraforgó kivonattal dúsított krémhajfesték, amely erősíti a hajszálakat.
A teafa és zöldalma kivonatot, valamint a hajat erősítő keramidokat tartalmazó kíméletes zselék, lakkok és habok ugyancsak nagy sikerre számíthatnak.

A másik kimeríthetetlen kincsesbánya az olívabogyó, amelynek olajával egész termékcsaládot fejlesztettek ki. Főleg a kozmetikusoknál lehet majd találkozni a zsírégető, karcsúsító illetve mellfeszesítő és emelő géllel, a mélyregeneráló masszázskrémmel és a hatékony, de kímélő bőrradírral és arctisztítóval.

A most divatos hajkisímító kisgépek között látható volt a jövő újdonsága, a Tourmaline hajvasaló, amely új technikai megoldása révén kíméletesebb, mint a többi hasonló készülék. A haj csillogóbb és nem lesz annyira száraz, továbbá kevésbé sérül.

A kétnapos nemzetközi divatfórumra és élő hajshow-kkal tarkított szépségparádéra több mint 200 kiállító hozta el újdonságait.    

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta