OFFLINE

Best of műköröm Kínából

2007. február 27., kedd 13:26

(Fotó: MTI)

 
A képen látható hölgy nem egy gazdagon díszített esküvői tortába nyúlt: egy körömszépészeti verseny pályaművét mutatja be a szingapúri Beauty Asia 2007 kozmetikai vásáron és szakmai bemutatón. De vajon hogy igazítja meg a hölgy félrecsúszott műszempilláját? A világ kozmetikai piacának egyébként mintegy negyven százalékát teszi ki az ázsiai.
 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta