Pongyolák és bézsek az Oscar-gálán

Idén is a pongyolaszerű bézs és a fehér estélyi dominált az Oscar-gálán, de voltak szerencsére merészebb színek és szabások is. A legszebb Nicole Kidman és Reese Witherspoon volt. Gwyneth Paltrow viszont már tényleg elmehetne fodrászhoz.  

Láttuk mi már Beyoncé Knowlest hableánynak öltözve, így kifejezetten örültünk, hogy maga mögött hagyta az Európából teljesen érthetetlen csilivili afroglam stílust. Knowles Armani Privé ruhája visszafogott volt, ráadásul tökeletesen kihangsúlyozta az énekesnő új alakját.  

 

Már a Golden Globe-díj átadóján gondoltuk, hogy idén minden nagyobb rendezvényen látunk majd egy tollas, fodros uszályt. Penelopé Cruz Versace-ruhája ugyan nekünk nem tetszett, de hát ízlések és pofonok, ugye.  

 

Cameron Diaz egy hófehér Valentino-estélyi mellett döntött, ami tökéletesen kihangsúlyozta a színésznő barnaságát. Bónusz: egy kétmillió dolláros Cartier karkötő.  

Ehhez a ruhához szerintünk egy kicsit szélesebb váll és nagyobb mellek kellenének, bár Gwyneth Paltrow Zac Posen-ruháján nincs sok kifogásolható. A színésznő haján viszont igenis van. Túl hosszú az arcához. Ilyen hibába utoljára Anna Kurnyikova esett. Ennél többet nem is kell mondanunk.     

Nicole Kidman szerencsére egy ideje maga mögött hagyta az arany és a pasztell színek világát és ez alkalommal is kilógott a sorból feltűnő szabású, piros ruhájával. Ez a hátul masnis Balenciaga-ruha a színésznőre volt öntve. Ha a táska is piros lett volna, lehet, hogy túllő a célon, de Kidmannek nagyon van érzéke az ilyenekhez.

 

Jennifer Lopez Marchesája a hatvans évek divatját idézi, éppúgy a haja is. Marc Anthony pedig hiába küszködik, mindig csak béka marad a királykisasszony mellett.

A Golden Globe átadón egy kanárisárga ruhában tündökölt, most egy kék Nina Ricci-estélyiben. Reese Witherspoon vékonyabb és szebb, mint valaha. Ezen az estén ő volt a kedvencünk.  

Kate Winsletnek legalább hat ilyen halványzöld ruhája van. Semmi baj nincs ezzel a Valentino-estélyivel, az angol színésznőt viszont sokkal jobban szeretjük feltűnő színekben vagy nadrágkosztümben.  Ebben egyszerűen elhaványul. Egy erősebb smink sem ártott volna, ha már ilyen sápadt az egész megjelenés.

Jessica Biel volt talán Nicole Kidman után a legfeltűnőbb jelenség, amit alapvetően két dolgonak köszönhetett: a jó színű és szabású Oscar de la Renta- ruhának és annak, hogy nem volt rajta melltartó.  

A végére hagytuk Nicole Kidmant és Naomit Wattsot. Egyrészt mert Nicole Kidman egyszerűen lenyűgöző, Watts Escadától származó terhes estélyije pedig úgy emelte ki az színésznő növekedő hasát, hogy nem érezzük tolakodónak.  

(Fotók: AFP)

Oszd meg másokkal is!
Mustra