OFFLINE

Az idei nyár kötelező kiegészítője

2007. február 25., vasárnap 10:22

Idén nyáron is kötelező kiegészítő lesz a nagy karkötő. Ha tehetjük, mindjárt vegyünk belőlük kettőt vagy hármat a hatás fokozása érdekében. Színben eltérhetnek egymástól, de ha etnós beütésű fakarkötőt választunk, akkor azt ne párosítsuk neonszínű karpereccel és fordítva. Lelőhelyek itthon: Mango, Bijou Brigitte és néha a Promod. De szeretjük Wild Jutka kreációit is. Az árak változóak, de a lent látható 1500 eurós Chanel karkötőt kivéve általában nem kerülnek többe 3-5 ezer forintnál.  

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta