OFFLINE

Az idei nyár kötelező kiegészítője

2007. február 25., vasárnap 10:22

Idén nyáron is kötelező kiegészítő lesz a nagy karkötő. Ha tehetjük, mindjárt vegyünk belőlük kettőt vagy hármat a hatás fokozása érdekében. Színben eltérhetnek egymástól, de ha etnós beütésű fakarkötőt választunk, akkor azt ne párosítsuk neonszínű karpereccel és fordítva. Lelőhelyek itthon: Mango, Bijou Brigitte és néha a Promod. De szeretjük Wild Jutka kreációit is. Az árak változóak, de a lent látható 1500 eurós Chanel karkötőt kivéve általában nem kerülnek többe 3-5 ezer forintnál.  

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta