OFFLINE

Az idei nyár kötelező kiegészítője

2007. február 25., vasárnap 10:22

Idén nyáron is kötelező kiegészítő lesz a nagy karkötő. Ha tehetjük, mindjárt vegyünk belőlük kettőt vagy hármat a hatás fokozása érdekében. Színben eltérhetnek egymástól, de ha etnós beütésű fakarkötőt választunk, akkor azt ne párosítsuk neonszínű karpereccel és fordítva. Lelőhelyek itthon: Mango, Bijou Brigitte és néha a Promod. De szeretjük Wild Jutka kreációit is. Az árak változóak, de a lent látható 1500 eurós Chanel karkötőt kivéve általában nem kerülnek többe 3-5 ezer forintnál.  

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Ilyen volt a Habsburgok udvarhölgyének lenni

A filmek, regények alapján azt gondolhatjuk, hogy udvarhölgynek lenni buli volt: az ember lánya szép ruhákban pompázott, elcsacsogott a királyi fenségekkel, és nagyokat mulatott az udvari bálokon. A valóság nem volt ennyire fényes.

OTTHONTÉRKÉP A világ ultraexkluzív villáinak toplistája

Luxusingatlannak azt szokták hívni, aminek az ára 1 és 8 millió dollár között van. Na, itt most olyan házakat mutatunk, amik százszor ennyibe kerülnek. Ulta-mega-gigadrága körkép a világból

B1Gasztró Izgalmas dolgok másnapos pékáruból

Ha már unod a pirítóst, itt van 3 ötlet, amivel új életre kelhet a háromnapos kifli. Élet a mákosgubán innen és túl, nem csak kiflimaradékra gondolva.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta