OFFLINE

A hét legjobbja: Shiseido önbarnító krém

2007. február 25., vasárnap 13:14

Azt, hogy milyen jó dolog napbarnította bőrrel járni-kelni a téli mindennapokban, az ember akkor érzi át, amikor egy hétre kiszabadul a budapesti mókuskerékből és nyaralni megy valahova, ahol hétágra süt a nap - majd visszajön a sápadtak közé. Hogy ezt az életérzést a lehető legtovább, legjobb esetben egészen az első tavaszi napsütésig megőrizzük, két lehetőségünk van: szoláriumba megyünk, ami akárhogy is magyarázzuk, öregíti és károsítja a bőrt vagy más megoldást keresünk. A hét eleji cikkünkön felbuzdulva, hátrahagyva az egyetemi évekből ismert sárgás-csíkos műbarnaság ciki élményét, újra próbálkoztunk az önbarnítóval. Ez alkalommal viszont egy drágább terméket vettünk és magunk is ledöbbentünk az eredményen. A Shiseido Brilliant Bronze Self-Tanning Cream ugyanis pont azt eredményezi, mint amit a dobozán beígér. Egyenletes természetes barnaságot. Ha betartjuk az alapszabályokat, bőrradír plusz hidratálás a világos csokipuding színű csillogó krém felvitele előtt, nem leszünk csíkosak és úgy fogunk ragyogni, mint az önbarnító krém mániájáról ismert Lindsay Lohan. Ne ijedjünk meg, nem olyan durva színe lesz az arcunknak, mint amilyen a krémnek van, a feltűnő szín csak segíti az egyenletes felvitelt.

Három tipp: Dolgozzuk be a fejbőrbe, és a nyak felső részébe is a krémet, éppúgy, mint amikor alapozóval dogozunk. A felvitel után másfél órával mossuk le az arcunkat lemosóval és tonikozzuk át, különben a krém alapszíne miatt olyan ijesztően barnák leszünk, mintha Otellónak sminkeltek volna bennünket. A lemosás esetleg újra hidratálás után nyugodtan sminkelhetünk rá, ahogy szoktunk. Emelhetjük a hatást bronzpúderrel is (mi erre esküszünk). Végül pedig: a legjobb, ha este vagy hétvégén vetjük alá magunkat a beavatkozásnak, így ugyanis még tudunk korrigálni, ha nem tetszik az eredmény.

8600 forint a Marionnaudban, de ha belegondolunk hét alkalomnyi szolárium is ennyibe kerül, ettől viszont nem leszünk se ráncosak és még csak meg sem izzadunk közben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.25 19:06:35katjana

    a fejbőröm az egyetlen terület, ahol nem akarok bronzulni, inkább oda nem dolgozom be, ha nem haragusztok...

  • 2007.02.25 19:24:38schneider

    Természetesen arra részre gondoltunk, ahol a haj kezdődik, nem a fejünk bűbjára. Elnézést ha nem volt egyértelmű.

  • 2007.02.28 10:01:31Veo

    igazán örülök, hogy ez lett a legjobb termék, csak az átlag nő pénztárcája nem biztos, hogy elbírja :)

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta