OFFLINE

A hét legjobbja: Shiseido önbarnító krém

2007. február 25., vasárnap 13:14

Azt, hogy milyen jó dolog napbarnította bőrrel járni-kelni a téli mindennapokban, az ember akkor érzi át, amikor egy hétre kiszabadul a budapesti mókuskerékből és nyaralni megy valahova, ahol hétágra süt a nap - majd visszajön a sápadtak közé. Hogy ezt az életérzést a lehető legtovább, legjobb esetben egészen az első tavaszi napsütésig megőrizzük, két lehetőségünk van: szoláriumba megyünk, ami akárhogy is magyarázzuk, öregíti és károsítja a bőrt vagy más megoldást keresünk. A hét eleji cikkünkön felbuzdulva, hátrahagyva az egyetemi évekből ismert sárgás-csíkos műbarnaság ciki élményét, újra próbálkoztunk az önbarnítóval. Ez alkalommal viszont egy drágább terméket vettünk és magunk is ledöbbentünk az eredményen. A Shiseido Brilliant Bronze Self-Tanning Cream ugyanis pont azt eredményezi, mint amit a dobozán beígér. Egyenletes természetes barnaságot. Ha betartjuk az alapszabályokat, bőrradír plusz hidratálás a világos csokipuding színű csillogó krém felvitele előtt, nem leszünk csíkosak és úgy fogunk ragyogni, mint az önbarnító krém mániájáról ismert Lindsay Lohan. Ne ijedjünk meg, nem olyan durva színe lesz az arcunknak, mint amilyen a krémnek van, a feltűnő szín csak segíti az egyenletes felvitelt.

Három tipp: Dolgozzuk be a fejbőrbe, és a nyak felső részébe is a krémet, éppúgy, mint amikor alapozóval dogozunk. A felvitel után másfél órával mossuk le az arcunkat lemosóval és tonikozzuk át, különben a krém alapszíne miatt olyan ijesztően barnák leszünk, mintha Otellónak sminkeltek volna bennünket. A lemosás esetleg újra hidratálás után nyugodtan sminkelhetünk rá, ahogy szoktunk. Emelhetjük a hatást bronzpúderrel is (mi erre esküszünk). Végül pedig: a legjobb, ha este vagy hétvégén vetjük alá magunkat a beavatkozásnak, így ugyanis még tudunk korrigálni, ha nem tetszik az eredmény.

8600 forint a Marionnaudban, de ha belegondolunk hét alkalomnyi szolárium is ennyibe kerül, ettől viszont nem leszünk se ráncosak és még csak meg sem izzadunk közben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.25 19:06:35katjana

    a fejbőröm az egyetlen terület, ahol nem akarok bronzulni, inkább oda nem dolgozom be, ha nem haragusztok...

  • 2007.02.25 19:24:38schneider

    Természetesen arra részre gondoltunk, ahol a haj kezdődik, nem a fejünk bűbjára. Elnézést ha nem volt egyértelmű.

  • 2007.02.28 10:01:31Veo

    igazán örülök, hogy ez lett a legjobb termék, csak az átlag nő pénztárcája nem biztos, hogy elbírja :)

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta