OFFLINE

Kártérítést kell fizetnie egy étteremkritikusnak

2007. február 24., szombat 09:18

25 ezer fontos, azaz nagyjából 10 millió forintos pénzbírság befizetésére plusz a perköltség teljes átvállalására kötelezték az Irish News egyik újságíróját, amiért kritizálni merte a belfasti Goodfellas nevű olasz éttermet.  A 2000 augusztusában írt étteremkritika az étterem tulajdonosa szerint annyira lesújtó volt, hogy egy életre elhajtotta még a törzsvendégeket is. Az újság ügyvédei fellebbeznek, szerintük ugyanis joga van tudni az embereknek, ha egy étteremben nem megfelelő a szolgáltatás. Az cikk egyébként kifogásolta, hogy a Goodfellas-ban túlságosan nagy a füst, rossz az ételek minősége, a kiszolgálást pedig egyenesen csapnivalónak találták. (Forrás: BBC)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta