OFFLINE

Kártérítést kell fizetnie egy étteremkritikusnak

2007. február 24., szombat 09:18

25 ezer fontos, azaz nagyjából 10 millió forintos pénzbírság befizetésére plusz a perköltség teljes átvállalására kötelezték az Irish News egyik újságíróját, amiért kritizálni merte a belfasti Goodfellas nevű olasz éttermet.  A 2000 augusztusában írt étteremkritika az étterem tulajdonosa szerint annyira lesújtó volt, hogy egy életre elhajtotta még a törzsvendégeket is. Az újság ügyvédei fellebbeznek, szerintük ugyanis joga van tudni az embereknek, ha egy étteremben nem megfelelő a szolgáltatás. Az cikk egyébként kifogásolta, hogy a Goodfellas-ban túlságosan nagy a füst, rossz az ételek minősége, a kiszolgálást pedig egyenesen csapnivalónak találták. (Forrás: BBC)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta