OFFLINE

Madonna kollekciója tavasztól a H&M-ben

2007. február 24., szombat 11:11

Márciustól árulják a H&M-ben a Madonna által tervezett 'M by Madonna'  kollekciót. Madonna ruhái meglepően visszafogottak: a kollekció főleg egyenes szabású nőies szoknyákból és nadrágokból, fehér, fekete, szürke blúzokból, széles övekből, egyszerű táskákból és klasszikus vonalú magassarkú lakkcipőkből áll. Az énekesnő már korábban is tervezett a svéd cégnek. Míg a mostani ruhákat főleg a minimalista feminizmus jellemzi, 2006-ban egy színes szabadidőruhát tervezett a H&M-nek. A ruhák ára magasabb lesz, mint az átlag H&M daraboké, de még a drágább bőrtáskák sem érik majd el a 100 eurót.          

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta