OFFLINE

Madonna kollekciója tavasztól a H&M-ben

2007. február 24., szombat 11:11

Márciustól árulják a H&M-ben a Madonna által tervezett 'M by Madonna'  kollekciót. Madonna ruhái meglepően visszafogottak: a kollekció főleg egyenes szabású nőies szoknyákból és nadrágokból, fehér, fekete, szürke blúzokból, széles övekből, egyszerű táskákból és klasszikus vonalú magassarkú lakkcipőkből áll. Az énekesnő már korábban is tervezett a svéd cégnek. Míg a mostani ruhákat főleg a minimalista feminizmus jellemzi, 2006-ban egy színes szabadidőruhát tervezett a H&M-nek. A ruhák ára magasabb lesz, mint az átlag H&M daraboké, de még a drágább bőrtáskák sem érik majd el a 100 eurót.          

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta