OFFLINE

Exkluzív üzletet nyit a Puma Budapesten

2007. február 23., péntek 09:55

A közép-kelet európai régióban 2007. március 1-jén, Budapesten, a Deák Ferenc utca 19. alatt nyílik meg az első Puma Concept Store, New York-i és londoni mintát követve.

A concept store lényege, hogy olyan termékek is kaphatók lesznek, melyek már a felső-közép kategóriába tartoznak. A prémium termékek között híres divattervezők Puma kollekciói szerepelnek, mint például az egyedi cipőtervezésről híres Yashuhiro Mihara (lásd fotó). A budapesti üzlet prémium termékeket kínál, így lesz Puma óra, parfüm, bicikli és szemüveg is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta