OFFLINE

Idén is hordjunk hajpántot

2007. február 22., csütörtök 12:19

Mi már egy ideje élünk a divat adta lehetőséggel és viselünk színes hajpántokat és hajráfokat. Akik ezt eddig nem tették, vegyenek erőt magukon és próbálják ki, hogy milyen érzés, amikor hajon kívűl más is van a fejen, 2007 nyarán ugyanis ki sem mozdulhatunk majd enélkül otthonról. Lehet vékony, vastag, színes vagy fekete, lényeg, hogy viseljük. Az itthoni beszerzőhelyek közül a legnagyobb választék talán a Westendben található Bijou Brigitte-ben van, ahol szín szerint vannak csoportosítva, de ha valaki tudja, hogy hol van a városban az igazi kincsesbánya, nyugodtan jelezze.  (Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta