OFFLINE

Idén is hordjunk hajpántot

2007. február 22., csütörtök 12:19

Mi már egy ideje élünk a divat adta lehetőséggel és viselünk színes hajpántokat és hajráfokat. Akik ezt eddig nem tették, vegyenek erőt magukon és próbálják ki, hogy milyen érzés, amikor hajon kívűl más is van a fejen, 2007 nyarán ugyanis ki sem mozdulhatunk majd enélkül otthonról. Lehet vékony, vastag, színes vagy fekete, lényeg, hogy viseljük. Az itthoni beszerzőhelyek közül a legnagyobb választék talán a Westendben található Bijou Brigitte-ben van, ahol szín szerint vannak csoportosítva, de ha valaki tudja, hogy hol van a városban az igazi kincsesbánya, nyugodtan jelezze.  (Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta