OFFLINE

Idén is hordjunk hajpántot

2007. február 22., csütörtök 12:19

Mi már egy ideje élünk a divat adta lehetőséggel és viselünk színes hajpántokat és hajráfokat. Akik ezt eddig nem tették, vegyenek erőt magukon és próbálják ki, hogy milyen érzés, amikor hajon kívűl más is van a fejen, 2007 nyarán ugyanis ki sem mozdulhatunk majd enélkül otthonról. Lehet vékony, vastag, színes vagy fekete, lényeg, hogy viseljük. Az itthoni beszerzőhelyek közül a legnagyobb választék talán a Westendben található Bijou Brigitte-ben van, ahol szín szerint vannak csoportosítva, de ha valaki tudja, hogy hol van a városban az igazi kincsesbánya, nyugodtan jelezze.  (Fotó: Vogue)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta