OFFLINE

Három Michelin-csillagot kapott egy női séf

2007. február 22., csütörtök 14:13

A dél-kelet franciaországi La Maison Pic-et 3 Michelin- csillaggal tűntették ki, ami már csak azért is szenzáció, mert a Valence-i étterem séfje egy nő. A 37 éves Anne-Sophie Pic a sorban a negyedik nő akinek sikerült a világ legnevesebb gasztronómiai kitűntetését kiérdemelnie. A apró termetű Pic specialitása a tengeri sügér, amit wakaméval, osztrigával, uborka chutney-val és vodkás, citromos vajszósszal szokott tálalni. Anne-Sophie Pic édesapja és a nagyapja szintén 3-Michelin csillagos séfek voltak.
(Fotó: AFP)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.02.22 14:49:02dzsedofka

    van abban egyébként valami, hogy a nagy séfek pasik. megkóstolnám ezt a cuccot, főleg a vajszósz meg az ubis csatni miatt. nyamm.

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta