OFFLINE

Végigenni Brüsszelt és Párizst: Blogszemle

2007. február 20., kedd 10:17

Más elfoglaltságok miatt egy rövid ideig nem figyeltük, hogy mit főznek és merre járnak kedvenc bloggereink. Most pótlunk: Chez Pim ismét a párizsi gasztrovilágot és piacait mutatja be, Chili&Vanilia pedig egy brüsszeli halpiacra kalauzolja el az olvasót. A hal a főszereplő Eating Asianál is, ahol beleshetünk egy Fülöp-szigeteki piac életébe.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta