OFFLINE

Sajtvalóságshow egyenes adásban

2007. február 15., csütörtök 11:03

December 23-án kezdték el érlelni a sajtot, de csak január elsejével indult a sajtvalóságshow, mely azt mutatja éjjel-nappal itt, hogyan érik be egy cheddar. A 24 órás közvetítésbe eddig szúrópróbaszerűen néztünk bele a nap legkülönbözőbb szakaszaiban. Legfeljebb mintha a fény vetülése lett volna olykor kicsit más, amúgy nem történt semmi megrázó. Akit ez mégis lázba hoz, letölteheti képernyővédőnek.

Philip Crawford, a sajtot érlelő West Country Farmhouse Cheesemakers vezetője ugyanakkor belátja, meglehet, hogy egyesek szerint ez 2007 legunalmasabb weboldala, de neki mégis jobb az érlelődő sajtot nézni, mint egy száradó festményt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta