OFFLINE

Százezer forintos kaviár az Yves Saint Laurenttől

2007. február 13., kedd 11:45

Bár igyekszünk ezekben a napokban nem bedőlni a Valentin-nap hátára felkapaszkadó híreknek, az alábbi MTI mega-breakingnek nem tudtunk ellenállni. Ez évtől "divatos" kaviárt vásárolhatnak mindazok, akik egy doboz csemegéért hajlandók kiadni majdnem 94 ezer forintot. Az Yves Saint Laurent (YSL) divatház a Caviar House & Prunier céggel közösen ugyanis a közeljövőben dobja piacra a „Love 2007” nevű termékét, a formatervezett dobozban árusított kaviárt.
 
A kaviáros doboz designját azok az üdvözlőkártyák ihlették, amelyekkel Yves Saint Laurent évente köszönti jeles alkalmakkor barátait. A dobozok tenyésztett tokhalikrát tartalmaznak. A kaviárrajongók általában szkeptikusak a mesterséges körülmények között nevelt hal ikráját illetően, a forgalmazók szerint a minőséget a tokhal speciális étrendje garantálja. A Prunier által használt Saint-James kaviár 1932 óta van a piacon és 48 napig érlelik, hogy elnyerje különleges ízét.
 
Yves Saint Laurent által tervezett dobozt 479 (93 825 forint) dollárért tervezik értékesíteni 125 grammnyi kiszerelésben.
 
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta