OFFLINE

Százezer forintos kaviár az Yves Saint Laurenttől

2007. február 13., kedd 11:45

Bár igyekszünk ezekben a napokban nem bedőlni a Valentin-nap hátára felkapaszkadó híreknek, az alábbi MTI mega-breakingnek nem tudtunk ellenállni. Ez évtől "divatos" kaviárt vásárolhatnak mindazok, akik egy doboz csemegéért hajlandók kiadni majdnem 94 ezer forintot. Az Yves Saint Laurent (YSL) divatház a Caviar House & Prunier céggel közösen ugyanis a közeljövőben dobja piacra a „Love 2007” nevű termékét, a formatervezett dobozban árusított kaviárt.
 
A kaviáros doboz designját azok az üdvözlőkártyák ihlették, amelyekkel Yves Saint Laurent évente köszönti jeles alkalmakkor barátait. A dobozok tenyésztett tokhalikrát tartalmaznak. A kaviárrajongók általában szkeptikusak a mesterséges körülmények között nevelt hal ikráját illetően, a forgalmazók szerint a minőséget a tokhal speciális étrendje garantálja. A Prunier által használt Saint-James kaviár 1932 óta van a piacon és 48 napig érlelik, hogy elnyerje különleges ízét.
 
Yves Saint Laurent által tervezett dobozt 479 (93 825 forint) dollárért tervezik értékesíteni 125 grammnyi kiszerelésben.
 
 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta