OFFLINE

Kína a divat világában is előtör

2007. február 10., szombat 10:25

Kína már nemcsak gazdasági, de divatmonopólium is. A világ nagy része a Kínában élőket úgy képzeli el, mint egy nagy összefüggő kék zubbonyt és egyen biciklit, ez azonban úgy tűnik, hamarosan változni fog. A Föld legnépesebb országban most már nemcsak a divathozzávalók és textilek 50%- át gyártják, hanem léteznek tehetséges tervezők is.

A New York-i divathéten bemutatkozó Cabbeen férfikollekcióját elnézve minden olyasmit megtalálunk, amit általában a férfiak viselnek Londonban vagy Milánóban. Annyi talán a különbség, hogy a 35 éves tervező nem fordított hátat teljesen kínai hátterének, ezért egy-két motívum - főleg az ingeken és a kabátokon kifejezetten Cabbeen szülőföldjét idézik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta