OFFLINE

Kína a divat világában is előtör

2007. február 10., szombat 10:25

Kína már nemcsak gazdasági, de divatmonopólium is. A világ nagy része a Kínában élőket úgy képzeli el, mint egy nagy összefüggő kék zubbonyt és egyen biciklit, ez azonban úgy tűnik, hamarosan változni fog. A Föld legnépesebb országban most már nemcsak a divathozzávalók és textilek 50%- át gyártják, hanem léteznek tehetséges tervezők is.

A New York-i divathéten bemutatkozó Cabbeen férfikollekcióját elnézve minden olyasmit megtalálunk, amit általában a férfiak viselnek Londonban vagy Milánóban. Annyi talán a különbség, hogy a 35 éves tervező nem fordított hátat teljesen kínai hátterének, ezért egy-két motívum - főleg az ingeken és a kabátokon kifejezetten Cabbeen szülőföldjét idézik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta